Antena 3 CNN Horoscop Astrologul Mariana Cojocaru, despre efectele lui Jupiter retrograd

Astrologul Mariana Cojocaru, despre efectele lui Jupiter retrograd

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit luni, în exclusivitate la Antena 3, despre efectele lui Jupiter care a devenit retrograd în zodia Pești, începând din 20 iunie 2021.

Astrologul Mariana Cojocaru, despre efectele lui Jupiter retrograd
Sursa foto: Captură Antena 3/Getty Images
de Iulia Gorgorin    |    21 Iun 2021   •   14:08

Astăzi este solstiţiul de vară, cea mai lungă zi din an, iar noi ne vom putea bucura mai mult de lumina soarelui.

Ziua are 15 ore și 32 de minute, în timp ce noaptea va avea doar de 8 ore și 28 de minute. De mâine, ziua va începe să scadă, iar noaptea să crească, timp de şase luni, până pe 21 decembrie, momentul solstiţiului de iarnă.

Tot astăzi este sărbătorită şi Ziua Soarelui, adică ziua în care începe vara astronomică.

Mariana Cojocaru a vorbit despre zodiile influențate de Jupiter retrograd.

"Avem un Jupiter care va fi retrograd în Peşti, exact în acelaşi moment în care avem şi solstiţiul de vară şi deci, soarele va intra în Rac. Pe 28 iulie, pentru că el îşi va continua mersul acesta retrograd, el va reveni în Vărsător, unde de altfel a şi fost. Jupiter retrograd înjumătăţeşte norocul.

Cu Saturn retrograd în Vărsător, oamenii vor fi mai pragmatici, mai practici, pentru că nu vor avea încotro şi va înlocui revenirea şi partea asta de reverie, pentru că Eris retrograd funcţionează pe partea de dorinţă, de a realiza ceva concret în viaţa ta, în zona carierei.

Mulţi visează şi sunt debusolaţi, neconştientizând că de fapt, pe astrograma lor complexă se indică, inclusiv căile de urmat, din punct de vedere profesional. Mişcarea retrogradă a lui Jupiter indică blocaje, cumpene, inclusiv pentru tineri sau copii care nu ştiu cum să îşi aleagă şcoala de urma, sau care şcoală li se potriveşte.

Jupiter retrograd va fi în zodie dublă, în Peşti. Este considerat cel de-al doilea domiciliu, după Săgetător. Dileme vor fi şi în dragoste, pe zona căsătoriilor cu probleme şi la compatibili, dar şi la incompatibili.

Probleme de sănătate, cu marcaj carmic, aspecte care nu pot fi analizate, de exemplu decât pe vieţile anterioare ale fiecărui om.

Vizaţi sunt: Peştii, Vărsătorii şi zodiile duble - Gemeni, Săgetători, pe axă carmică - Fecioarele, Leii, Taurii dar şi Scorpionii.

Este important să înţeleagă fiecare om, că aspectele acestea, inclusiv pe un segment existenţial al lor şi mai ales când va reveni în Vărsător şi vor fi două planete grele retrograde, atunci să te ţii. Jupiter ţine de justiţie. Ce înseamnă un Jupiter retrograd. Vine cu promisiuni deşarte, pe zona socială, politică şi economică, de care cei care au impresia că ne conduc destinel, vor trebui să ţină cont, pentru că aspectul te duce cu gândul că nu ar vrea să şi le onoreze. Creşte nemulţumirea maselor. Mulţi vor încerca să îşi facă singuri dreptate nevând justiţia divină şi chiar şi cea terestră", a explicat Mariana Cojocaru, luni, în exclusivitate la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru Jupiter retrograd efecte
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close