Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15-30 ianuarie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecului i se schimbă întregul univers, Balanțele scriu capitole noi în dragoste

Horoscop 15-30 ianuarie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecului i se schimbă întregul univers, Balanțele scriu capitole noi în dragoste

Horoscop 15-30 ianuarie 2024, cu Cristina Demetrescu. În această perioadă, Pluton intră în Vărsător pentru 20 de ani, iar astrologul Cristina Demetrescu ne arată cum să se pregătească zodiile pentru schimbări.

Horoscop 15-30 ianuarie 2024, cu Cristina Demetrescu. Berbecului i se schimbă întregul univers, Balanțele scriu capitole noi în dragoste
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    15 Ian 2024   •   19:10

"Luna în Pești ne introduce într-un univers mai tulbure, pot să apară și unele mici suferințe, tulburări. Dar este Peștele ultima zodie și atunci poate să genereze o inițiativă care rămâne în coadă de pește.

Atenție însă că Marte, care este Micul Malefic, este în Capricorn. El se asociază și cu munții, și cu frigul, așa că atenție foarte mare la accidente pe pârtie. 

Nu toată lumea o să cadă să își rupă vreun picior, dar Capricornul înseamnă și genunchi, așa că atenție la accidente și atenție la traseele acestea care nu sunt foarte safe, adică nu este neapărat momentul cu un mic malefic pe zona munților și a înghețului, să se aventureze lumea spre cele mai complicate trasee. 

Începe o epocă a progresului. Toată lumea se sperie de Mercur retrograde, dar până acum a fost retrograd patru luni de zile tăticul lui, Uranus, care este octava superioară a lui Mercur. Acum măcar nu ni se mai strică aparatele, că el este responsabil cu aparatele.

Citeşte şiHoroscop 2024, cu Cristina Demetrescu. Leii şi Scorpionii au mult succes, Balanţele au un an karmic şi trec dintr-o extremă în alta

Avem o situație bună cam până prin luna mai. Jupiter și Saturn, care sunt planetele sociale - Jupiter este norocul, Saturn este efortul - ele sunt într-un raport benefic de sextil până în luna mai. 

Acest lucru înseamnă că efortul și rezultatele sunt într-un balans foarte bun. Adică nu există, muncesc și nu am rezultate, există, n-ai muncit destul sau nu ți-ai făcut treaba bine. Deci cu multă încredere în această perioadă, mai ales că Jupiter este în Taur și nu vor fi recompensați în diplome, ci în bani. Este o perioadă foarte bună pentru a corela efortul cu norocul sau şansa.

Pluton va intra pentru următorii 20 de ani în zodia Vărsătorului.

Ca un mic pont, întoarceți-vă în primăvara lui 2023, între 24 martie și 12 iunie 2023, și vedeți ce-ați gândit atunci, ce ați inițiat atunci, pentru că acum încep să se pună în aplicare. 

Pluton a intrat foarte puțin atunci și s-au născut unele gânduri, unele idei. Dar tocmai pentru că Pluton în Vărsător este mai surprinzător poate nu le-am dat importanță acestor gânduri, poate ni s-au părut niște hazardări.

Pe data de 25 ianuarie va fi o Lună Plină, prima pe axa Leu - Vărsător, cu tot cu Pluton în Vărsător și îl activează și pe el și în jurul acestei perioade este foarte posibil să ne confruntăm cu unele situații despre care avem senzația că-s mai greu de trecut. Nu sunt greu de trecut, dar e așa un mic blocaj, trebuie să recalculăm", a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecului i se poate schimba practic întregul univers. Și vorbesc de prieteni, cunoscuți, este vorba despre lumea lui întreagă, care, plecând de la o pasiune, de la anumite cursuri, de la o invitație a unor prieteni, se poate întâmpla să intre practic într-un univers nou, de oameni, de prieteni, dar mai ales, el trebuie să își găsească rolul în acest grup. Poate și un pensionar poate devine președinte de bloc, deci se raportează la un grup mai mare.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Taur

Taurii capătă foarte multă forță, putere. Pluton este într-o poziție culminantă. Sunt și oamenii vizionari, care își fac avânt, dar este și foarte posibil să primească propuneri pentru profesie, carieră care în primă fază îi sperie pe Tauri, pentru că îi sperie și responsabilitatea. Dar asta va face Pluton în următorii 20 de ani, aşa că ei au timp să se pregătească pentru prezidențiale.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Gemeni

Gemenii vor începe căutări noi. Este o casă frumoasă, Pluton intră pe zona de explorare. Plecând de la anumite lucruri pe care nu le mai înțeleg, nu le mai dau de cap, nu mai găsesc explicații și vor să înțeleagă mai mult, vor să caute mai mult. Pot călători mai mult, diferit față de cum au făcut-o până în momentul de față, poate devin mai profunzi, mai spirituali și învață. Este vorba despre studii, despre explorări, este vorba despre a-și găsi locul în acest univers.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Rac

Racii vor avea 20 de ani de schimbări de două tipuri. Acelea pe care vor să le facă și le inițiază ei sau acelea care li se întâmplă, cele pe care le ignoră, dar li se întâmplă oricum. De preferat ar fi cumva să facă ei aceste schimbări. Dar pentru ei este foarte important ce vor face cu banii în viitor, pentru că aici este vorba despre a trece de la tendința de a cheltui sau de a risipi, la tendința de a investi mai mult în perioada următoare.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Leu

Leii trebuie să devină mai autonomi, pentru că Pluton va fi undeva pe Casa partenerilor, a căsătoriei, poate chiar a proceselor. Este cumva Leul împotriva lumii. Din punctul acesta de vedere el trebuie să devină foarte autonom. Dar probabil că parteneriatele nu vor ieși foarte bine în următorii 20 de ani pentru Leu. Își va tot căuta jumătatea, ca să spunem așa, va fi foarte greu să se adapteze, dar nu imposibil.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare se schimbă premisele profesionale. Trebuie să progreseze concomitent cu timpurile, să învețe calculator, să facă anumite lucruri, chiar dacă ele au fost poate puțin mai conservatoare și să treacă de la a se adresa unui grup foarte mic la un grup, unui grup foarte mare. Adică rolul lor devine colectiv, rolul lor colectiv se amplifică.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Balanță

Balanțele scriu capitole noi în dragoste, în iubire, poate chiar sursă de inspirație pentru o carte. În perioada următoare, 20 de ani de aici înainte, dragostea, iubirea va merge în mână în mână cu creativitatea.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Scorpion

Scorpionii nu știu dacă sunt pregătiți de mutare, de schimbare, dar ei vând, cumpără patrimoniul lor, casa. Se adaptează foarte bine schimbărilor, dacă nu încearcă să controleze totul. Deci, de aici înainte, cel puțin, vorbim și de moșteniri, vorbim și de investiții, vorbim de casă, vorbim de tot ce au de împărțit cu familia. Vor fi unele schimbări pe care ei în momentul de față probabil nu le gândesc. De aceea e mai bine să se știe în ce-și investesc banii de aici înainte.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Săgetător

Săgetătorii învață limbi noi: o limbă străină, un cod, un plan de conturi. Este vorba despre limbaje noi, e un nou nivel de comunicare.  E foarte mult de învățat și nu în ultimul rând, devine și profesor în același timp, după ce înțelege el cum merg lucrurile. Comunicarea este cheia. Cu vorba construiesc, cu vorba distrug. E Pluton aici, care este o planetă a morții și a nașterii.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Capricorn

Capricornii caută comori, caută surse noi de bani. Investesc în titluri de valoare, poate în lingouri. Ei caută comori și vizavi de potențialul lor, cine este, ce abilități au și cum pot să valorifice lucrul acesta.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt practic guvernaţi de Pluton, planeta transformărilor. Probabil că lumea va spune în următoarea perioadă că s-a schimbat, e un alt om. Vărsătorii sunt supuși foarte mult acestor transformări care pot fi și fizice, și de mentalitate, nu mai recunoști omul.

Horoscop cu Cristina Demetrescu, pentru Pești

Pentru Pești, tranzitul are loc undeva mai mult în zona subconștientului. Dacă își doresc să exploreze subconștientul, vor avea acces la informații noi. Din punct de vedere medical, unele aspecte pot fi ușor atipice, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la emisiunea Vobeşte lumea.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close