Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc avertizări, Gemenii să fie atenţi la intimităţi

Horoscop 18 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc avertizări, Gemenii să fie atenţi la intimităţi

Este important astăzi să fim atenţi la persoanele pe care le întâlnim, pentru că s-ar putea să facem nişte legături pe care nu le-am făcut până acum şi ne lămurim. O zi delicată, trebuie să ne purtăm cu mult tact cu persoanele cu care ne întâlnim astăzi, dar mai ales să fim siguri că auzim ce trebuie.

Horoscop 18 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele primesc avertizări, Gemenii să fie atenţi la intimităţi
Sursa foto: Camelia Patrascanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Sep 2020   •   09:06

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

HOROSCOP BERBEC - pot fi surprinşi de atitudinea cuiva, sunt uşor de iritat şi atenţie la cuvinte şi la gesturi! Oamenii se jignesc mai uşor şi poate interpretează greşit ceea ce faceţi.

HOROSCOP TAUR - discuţii la muncă, mai mult în jurul regulilor. Nu este vorba de faptul că cineva nu-şi face datoria, ci că nu interpretează corect nişte mesaje.

HOROSCOP GEMENI - o zi cu gesturi riscante, încurajează prea mult pe cineva şi cu un zâmbet sau un compliment se pot trezi mai intimi decât e cazul cu o persoană. Unele pofte sau capricii trebuie amânate.

HOROSCOP RAC - ziua poate aduce discuţii în casă şi o stare de nesiguranţă. Nu toată lumea vrea acelaşi lucru şi poate nici ei nu ştiu cum să convingă.

HOROSCOP LEU - discuţii, mai ales dispute la locul de muncă în jurul unor cadre de activitate care nu sunt foarte bine stabilite sau foarte bine înţelese. Necesită explicaţii.

HOROSCOP FECIOARĂ - au o zi pragmatică, iar pentru a ajunge la bani trebuie să colaboreze cu cineva mult mai strâns. De asemenea, trebuie să delimiteze drepturile şi obligaţiile.

HOROSCOP BALANŢĂ - au o zi care aduce multă claritate mentală şi bună intuiţie combinată cu raţiunea. Combinaţia aceasta poate să le avertizeze cu mult înainte de a se întâmpla ceva.

HOROSCOP SCORPION - fac investigaţii mai ales în legătură cu un colaborator privind interesele reale sau defectele, viciile, astfel încât e bine să fie pregătiţi pentru o discuţie.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - ziua poartă energia socialibilităţii, întâlnirile sunt frumoase, însă foarte costisitoare şi ca timp, şi ca bani. Poate nu trebuie să accepte chiar toate invitaţiile sau nu e locul lor acolo unde sunt poftiţi.

HOROSCOP CAPRICORN - au discuţii mai ales cu şefii, cu superiorii sau trebuie să găsească un cadru administrativ legal juridic pentru ideile şi proiectele lor, astfel încât poziţia lor să fie mai sigură.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - sunt prinşi în discuţii foarte serioase şi sobre astăzi, privind riscuri. Sunt foarte preocupaţi de lucrurile neprevăzute până acum sau ignorate până acum şi de acolo pot apărea nişte probleme. Aşa încât, e vorba de discuţii şi avertizări.

HOROSCOP PEŞTI - negociază cu un asociat sau un colaborator privind implicarea sau gradul de implicare într-o activitate şi au grijă să nu se facă de râs. Este important să facă o impresie foarte bună.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close