Antena 3 CNN Horoscop Horoscop chinezesc septembrie 2023, cu Anca Dimancea | "Coincide cu luna fantomelor înfometate care îşi caută trup"

Horoscop chinezesc septembrie 2023, cu Anca Dimancea | "Coincide cu luna fantomelor înfometate care îşi caută trup"

Horoscop chinezesc septembrie 2023, cu Anca Dimancea. Luna Maimuței coincide cu Luna Fantomelor înfometate, ceea ce înseamnă că este o perioadă cu multe riscuri și trebuie să fim atenți.

Horoscop chinezesc septembrie 2023, cu Anca Dimancea | "Coincide cu luna fantomelor înfometate care îşi caută trup"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    21 Aug 2023   •   12:00

Luna septembrie este o lună agresivă și se vor accentua niște energii, iar tensiunile se vor acumula. Este o lună cu multe înecuri, sinucideri.

Unele persoane mai sensibile pot auzi voci, iar sfatul este să nu se întoarcă. Nu lăsaţi rufele peste noapte la uscat pentru că se spune că aceste spirite îşi caută trup.

De aceea, unele persoane îşi pierd viaţa total aiurea. Se spune că aceste spirite pot ocupa acele haine. Nici măcar pe balcon nu trebuie lăsate hainele la uscat.

Atenţie mare la copilaşi, la mare. Uitaţi-vă la ei, chiar dacă sunteţi la piscină. Se pot lovi sau chiar se poate întâmpla ceva mai agresiv. Nu trebuie, în această lună, să lăsăm nimic ascuţit la îndemâna copiilor.

Citeşte şi: Horoscop 21-27 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii se căsătoresc, Vărsătorii primesc o recompensă târzie

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Şobolan

Şobolanul este în luna de aliat, deci este pe o stea destul de proastă, destul de agresivă. Îi dă o dorinţă de acţiune această lună septembrie. Din cauza acestei stele a potenţialelor accidente sau a pierderilor de orice fel, se pot simţi neajutoraţi. Mai pot suferi şi la locul de muncă în această lună. Este posibil ca cineva de la locul de muncă să-i lucreze pe la spate. 

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Bivol

Este una dintre cele mai slabe luni din an. Pot să piardă în plan financiar. Nu trebuie să îşi schimbe jobul până pe 15 septembrie şi nici să schimbe ceva important în viaţa lor. Este bine să nu se ia decizii importante. Le-ar fi benefic să plece în vacanţă într-o zonă de vegetaţie. Să încerce să poarte mult verde, pentru că mai consumă din starea acestei stele malefice.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Tigru

Nu este o lună favorabilă deloc pentru ei. Să nu rişte inutil absolut nimic.Să nu se certe cu nimeni, pentru că nu vor câştiga. Pot pierde oameni, energie, bani. Dacă este să plece la drum, să aibă neapărat amuleta călătoriilor. Să încerce să găsească o cale de mijloc la toate problemele.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Iepure

În cazul Iepurelui, se multiplică stările de sănătate precare. Pot apărea blocaje pe relaţiile parteneriale. Să aibă grijă la sănătate şi evite pe cât posibil certurile cu cei din jur. Pot apărea probleme ale aparatului respirator. Atenţie la relaţiile parteneriale, pentru că pot fi grav afectaţi emoţional.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Dragon

Sunt beneficiaţi în aceasta lună Dragoni. Au steaua succesului, atât în plan personal, cât şi profesional. Să aibă şi ei grijă la certuri cu cei apropiaţi. Să aibă răbdare în această lună.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Şarpe

Șarpele împarte această stea a succesului cu Dragonul. Se bucură de o anumită apreciere la locul de muncă, de un salt profesional, chiar și financiar. În luna aceasta vrea să grăbească lucrurile, pentru că simte această energie. Nu este nimic greșit, doar că ar trebui să aibă răbdare, să facă un pas în spate.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Cal

Calul este frumos aspectat, doar că Maimuța preia controlul, îl ghidează, chiar dacă el are ghidaj divin. Caii au o stea a norocului divin. Ea se cuplează acum cu steaua anuală opt și vă dă o mare putere. Aveți succes profesional, dar și ajutor, prin oameni, în plan divin. Lucrurile nu sunt rele deloc.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Oaie

Nativii au o lună foarte frumoasă, de refacere a sănătății. Este steaua a opta a prosperității acolo. Maimuța nu vă pune bețe în roate. Dacă vă știți cu probleme digestive sau ale aparatului reproducător, trebuie să fiți mai atenți în această perioadă.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Maimuţă

Maimuța are o lună mai dificilă din cauza excesului de metal, ea fiind deja zodie de metal. Nativii trebuie să fie atenți la posibilele accidentări. Ar fi bună o protecţie pentru sănătate în cazul lor.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Cocoş

Este o lună ceva mai bună pentru a face ban, pentru a recupera niște bani. De asemenea, este o stea de dragoste și de potențial foarte bun pentru a învăța ceva nou. În relația cu partenerul nativii se simt mai bine sau găsesc pe cineva cu care pot înfiripa o legătură frumoasă. Este o lună bună și pentru a face mai mulți bani cu partenerul de viață.

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Câine

Este o zodie destul de afectată, Mainuța și Câinele nu se au bine. Este o relație de incompatibilitate. Câinele poate întâmpina obstacole din cauza lipsei de comunicare sau pentru că lui nu îi convine ceva în permanență. Găsește un defect la ceva sau la o persoană, ori critică mai mult decât trebuie, este auzit și judecat. Mai mult grijă la cum comunicați, cu cine

Horoscop chinezesc septembrie, cu Anca Dimancea pentru Mistreţ

În zilele de Tigru şi Şarpe este important să nu facă paşi importanţi. Pot fi traşi de sfoară, deci tot un fel de minciună este pentru ei această lună. Vă puteţi certa din orice. Ar fi bine de evitat această lună în achiziţii. Luna nu este foarte uşoară. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Anca Dimancea
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close