Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Cum ești afectat de Saturn și Pluto retrograde, în funcție de zodia ta - LEII, iresponsabili și egoiști

HOROSCOP. Cum ești afectat de Saturn și Pluto retrograde, în funcție de zodia ta - LEII, iresponsabili și egoiști

HOROSCOP. Cum ești afectat de Saturn și Pluto retrograde, în funcție de zodia ta - LEII, iresponsabili și egoiști
16 Apr 2019   •   11:31

HOROSCOP.  Pluto va fi retrograd de pe 24 aprilie pana pe 3 octombrie, in timp ce Saturn va fi retrograd de pe 29 aprilie, pana pe 18 septembrie.

HOROSCOP BERBEC - A venit momentul sa reconsideri tot ceea ce faci tu in aceasta lume. Cariera te face fericit? Este calea corecta pentru tine? Ia-ti toate visurile in serios.

HOROSCOP TAUR - Esti deschis spre schimburi culturale si iti deschizi mintea spre noi perspective. A venit momentul sa iti intinzi aripile si sa zbori. 

HOROSCOP GEMENI - Incepi sa te confrunti cu proprii demoni. A venit momentul sa renunti la relatiile si oamenii care iti fac rau. Fii constient de slabiciunile tale, pentru a merge mai departe.

HOROSCOP RAC - Intelegi de ce ai nevoie in viata ta pentru a fi fericit. Renunta la oamenii toxici si concentreaza-te pe cei care te fac cu adevarat sa te simti bine.

HOROSCOP LEU - Esti iresponsabil si egoist si te gandesti doar cum sa-ti fie tie bine. Incearca sa fii mai bun si mai generoas. Toate gesturile tale vor fi rasplatite.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop Pluto Saturn
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close