Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 22 a oricărei luni

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 22 a oricărei luni

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 22 a oricărei luni
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
09 Dec 2019   •   10:47

HOROSCOP: Cei născuţi pe data de 22 sunt supranumiţi plutocraţii. Ca personalitate dispun de forţă, stăpânire de sine şi de o mare ambiţie.

HOROSCOP. Au un spirit de anvergură, un caracter puternic, simţ practic şi iniţiativă, talent de lider, dar şi abilitatea de a îi ifluenţa pe ceilalţi. Acţiunile lor de obicei se îndreaptă către afaceri de mari întinderi, spre imperii financiare, putere politică şi faimă.

HOROSCOP. Orientarea lor către materie predomină, iar pornirea de a acumula, de a face avere îi propulsează adesea în lumea plutocraţiei, adică a super bogaţior şi dotaţilor. Destinul lor este unul măreţ, promiţător, dar poate fi şi foarte dificil.

HOROSCOP. Ca defecte: înfumurare, lipsă de scrupule, inflexibilitate şi nesiguranţă, multă lăcomie, tendinţe acaparatoare şi manipulative.

HOROSCOP. În dragoste, ca şi în munca de zi cu zi, sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc. Iubesc sau detesă, de aceea vor căuta un partener construit din acelaşi aluat, cu aceleaşi ambiţii şi de preferat, care să provină dintr-o clasă socială de vârf.

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close