Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 23 a oricărei luni

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 23 a oricărei luni

Mihai Voropchievici a vorbit la ''Magia Zilei'' despre personalitatea spontanilor, adică cei născuţi în data de 23, indiferent de lună.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor născuți în ziua de 23 a oricărei luni
10 Dec 2019   •   16:17

HOROSCOP. Sunt oameni inteligenţi, flexibili, agili şi ingenioşi. Cei născuţi pe data de 23 au o mare capacitate de a se adapta la situaţii. Reacţionează spontan, rapid şi adecvat. Pentru ei, viaţa este o aventură prin care pot experimenta mereu lucruri noi şi incitante. Socializează uşor şi au darul comunicării.

HOROSCOP. Sunt imaginativi şi perspicace. Au talente diverse, dar şi interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipseşte şansa.

HOROSCOP. Ca defecte: nerăbdare, lipsă de tenacitate, înclinaţie către adicţii, mai ales mâncare, alcool, tutun, eventual şi droguri.

HOROSCOP. În dragoste sunt afectuoşi şi sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe legături de obicei, dintre care unele se dovedesc a fi nepotrivite sau chiar imposibile.

HOROSCOP. Îşi doresc totuşi un echilibru afectiv, aşa că până la urmă fac tot posibilul, caută şi găsesc şi fondează o căsnicie armonioasă şi stabilă.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close