x close

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 16-22 februarie. Racii au tensiuni în cuplu, Vărsătorii au parte de agitație

15 Feb 2020   •   10:00
HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 16-22 februarie. Racii au tensiuni în cuplu, Vărsătorii au parte de agitație

HOROSCOP. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP. Marte intră în Capricorn, iar acest eveniment astral vine cu o mulțime de schimbări, mai ales pe plan personal. Zilele dintre Valentine's Day și Dragobete vor fi cumplite pentru mai multe zodii, care vor pune punct poveștii de dragoste, chiar și după zeci de ani de relație.

HOROSCOP. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

HOROSCOP. Berbec: Marte intră în Capricorn, în săptămâna care urmează. Va fi băgat în corzi de multitudinea de planete care sunt acolo, dar și de Axa Karmică. Oricum este într-o zodie în care nu se simte foarte confortabil, deoarece patronul vostru astral va face aspect de cuadratură cu Soarele natal. Cum căile de ieșire le văd individual, acest aspect afectează familia(dragoste), casa, cariera, sănătatea ta sau a altcuiva…

HOROSCOP. Taur- Lilith va fi într-o poziție ingrată și va face aspect de cvintil Soarele natal. Cu Saturn și Pluton din Capricorn, care are vibrații disonante cu Marte, proaspăt intrat în Capricorn urmează vremuri grele. Doar pe harta natală pot să văd căile de scăpare la fiecare. Fiind într-un cadru ultra-general vă spun că puteți avea probleme cu dușmanii, justiția, păstrarea locului de muncă(cariera), sănătatea.

HOROSCOP. Gemeni- Mercur(patronul vostru astral) a intrat deja în rezonanță cu Neptun din Pești și va face aspect dur, de cuadratură cu Soarele vostru natal. Dragoste în pioneze și pentru cei care cred că le merge bine în amor. Afectați pot fi și copiii sau nepoții din dotare. Sau, poate fi afectată sănătatea voastră sau a cuiva drag…

HOROSCOP. Rac- A fost Valentine*s Day și urmează Dragobetele. Cum aspectele astrale sunt dure și neiertătoare, nu aveam cum să fac un horoscop al îndrăgostiților. Sunt tot mai multe cupluri care se destramă și se vor destrăma. Cum Axa Karmică este la voi și în Capricorn și va mai intra și Marte se văd tensiuni în Paradisul conjugal, chiar și la cuplurile care se consideră compatibile. Ce să mai spun de incompatibili!

HOROSCOP. Leu- Soarele din Vărsător va face opoziție cu Soarele vostru natal, iar apoi va intra în Pești. Prima vizată este sănătatea(afecțiuni ce sunt în stare latentă și care se pot croniciza-cauza o văd pe astrograma personală), apoi familia și relațiile matrimoniale, dar și relațiile de la locul de muncă(cariera). Marte va rezona cu Axa Karmică.

Mai multe pe kfetele.ro.
 

Citeşte mai multe despre:

HOROSCOP MARIANA COJOCARU
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati