Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii sunt prea pretenţioşi şi devin dramatici

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii sunt prea pretenţioşi şi devin dramatici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse", care sunt cele două feţe ale fiecărei zodii.

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Leii sunt prea pretenţioşi şi devin dramatici
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2018   •   19:25

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

E plin de energie, de motivație, de ambiție. Dar când trece în partea cealaltă negativă, este agresiv, își schimbă starea de spirit, se supără dacă nu iese cum vrea el. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul este stabil, devotat familiei, posesiv. Dar prin posesivitate poate să treacă și în negativ fiindcă încearcă să-i controleze pe toți din familie. Are o încăpățânare ieșită din comun. Calitățile le transformă de multe ori în defecte. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Sunt prietenoși și aventuroși. În latura negativă, sunt superficiali, impulsivi, mai ales în a lua decizii. Decizia o iau în funcție de starea de spirit și de multe ori greșesc. Sunt supărăcioși dacă nu faci ca el. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul e atent, devotat, loial. În partea cealaltă dă dovadă de o sensibilitate ieșită din comun. Are mulți pitici pe creier și poate deveni mai depresiv, mai anxios, e înțeles greșit fiindcă devine confuz în a-și exprima dorințele și necesitățile. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul are niște calități cu care câștigă foarte repede încrederea celorlalți. Pe partea negativă, e pretențios, teatral, dramatic, joacă foarte bine. Negativitatea lui, dacă l-ai deranjat, e superficial în prietenii. Oferă cât îi oferi. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara e critică și foarte atentă la detalii. Această atenție la detalii o face să treacă în partea negativă. E foarte greu ca cei din jur să țină pasul cu ei. E mult prea serioasă, dă dovadă de răceală și de nepăsare. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanțele sunt bune la suflet, sociabile, echilibrate. De multe ori, echilibrul acesta le face să piardă ocazii. Par indeciși de multe ori. Nu vor să se înșele. Sunt foarte sensibili. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii sunt foarte buni comunicanți, plăcuți, apreciați, organizați, independenți. Au o mulțime de calități. Dar sunt manipulatori, răzbunători. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorul e liniștit, aventuros, extraordinar de sufletist. Dar e plin de imprevizibil, nerăbdător, își pierde ușor cumpătul. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul e inteligent, muncitor, practic și își dorește siguranța materială foarte mult. Dă dovadă e o încăpățânare ieșită din comun, când muncesc nu știu să se distreze și are un defect fantastic, nu știe să facă compromisuri în relații. Acele compromisuri care mențin starea de liniște. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul e plin de aventură, explorator, vrea provocări în permanență. Își schimbă foarte des sfera de interes. Când trece în latura negativă, e introvertit, lucru care-i creează multe neplăceri în relații. 

Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Sunt foarte sensibili și emotivi. Sunt dependenți de anturaj. El nu vrea oameni triști în jurul lui. Dacă vrei să-l pedepsești, trebuie să-l lași singur.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close