Antena 3 Horoscop Mihai Voropchievici. Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii

Mihai Voropchievici. Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii

26 Mai 2018   •   19:25
Mihai Voropchievici. Care sunt cele două fețe ale fiecărei zodii

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele două fețe ale fiecărei zodii în parte. 

Berbecul. E plin de energie, de motivație, de ambiție. Dar când trece în partea cealaltă negativă, este agresiv, își schimbă starea de spirit, se supără dacă nu iese cum vrea el. 

Taurul e stabil, devotat familiei, posesiv. Dar prin posesivitate poate să treacă și în negativ fiindcă încearcă să-i controleze pe toți din familie. Are o încăpățânare ieșită din comun. Calitățile le transformă de multe ori în defecte. 

Gemeni. Sunt prietenoși și aventuroși. În latura negativă, sunt superficiali, impulsivi, mai ales în a lua decizii. Decizia o iau în funcție de starea de spirit și de multe ori greșesc. Sunt supărăcioși dacă nu faci ca el. 

Racul e atent, devotat, loial. În partea cealaltă dă dovadă de o sensibilitate ieșită din comun. Are mulți pitici pe creier și poate deveni mai depresiv, mai anxios, e înțeles greșit fiindcă devine confuz în a-și exprima dorințele și necesitățile. 

Leul are niște calități cu care câștigă foarte repede încrederea celorlalți. Pe partea negativă, e pretențios, teatral, dramatic, joacă foarte bine. Negativitatea lui, dacă l-ai deranjat, e superficial în prietenii. Oferă cât îi oferi. 

Fecioara e critică și foarte atentă la detalii. Această atenție la detalii o face să treacă în partea negativă. E foarte greu ca cei din jur să țină pasul cu ei. E mult prea serioasă, dă dovadă de răceală și de nepăsare. 

Balanțele sunt bune la suflet, sociabile, echilibrate. De multe ori, echilibrul acesta le face să piardă ocazii. Par indeciși de multe ori. Nu vor să se înșele. Sunt foarte sensibili. 

Scorpionii sunt foarte buni comunicanți, plăcuți, apreciați, organizați, independenți. Au o mulțime de calități. Dar sunt manipulatori, răzbunători. 

Săgetătorul e liniștit, aventuros, extraordinar de sufletist. Dar e plin de imprevizibil, nerăbdător, își pierde ușor cumpătul. 

Capricornul e inteligent, muncitor, practic și își dorește siguranța materială foarte mult. Dă dovadă e o încăpățânare ieșită din comun, când muncesc nu știu să se distreze și are un defect fantastic, nu știe să facă compromisuri în relații. Acele compromisuri care mențin starea de liniște. 

Vărsătorul e plin de aventură, explorator, vrea provocări în permanență. Își schimbă foarte des sfera de interes. Când trece în latura negativă, e introvertit, lucru care-i creează multe neplăceri în relații. 

Peștii sunt foarte sensibili și emotivi. Sunt dependenți de anturaj. El nu vrea oameni triști în jurul lui. Dacă vrei să-l pedepsești, trebuie să-l lași singur. 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close