Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici: Horoscopul banilor pentru a doua parte a anului 2021

Mihai Voropchievici: Horoscopul banilor pentru a doua parte a anului 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea 'Adevăruri Ascunse', difuzată în fiecare sâmbătă, la Antena 3, de la ora 18.45, cum vor sta zodiile din punct de vedere financiar în a doua parte a anului 2021.

Mihai Voropchievici: Horoscopul banilor pentru a doua parte a anului 2021
de Gabriel Dano    |    26 Mai 2021   •   17:33

Anul 2021 este un an universal cinci, așa că este favorizată expansiunea, în detrimentul restricțiilor, libertate de exprimare și veselia. Apar oportunități acolo unde în trecut era secetă.

Horoscopul banilor Berbec

Apar tot felul de oportunități pentru Berbec, însă nu mereu, ci la anumite perioade de timp. Cert este că situația lor financiară va fi bună, vor face mai ușor bani, dar se și vor duce foarte ușor, pentru că Berbecii vor avea tendința să fie cheltuitori.

Horoscopul banilor Taur

Taurii se vor axa mai mult pe călătorii care le-au lipstit atât de mult în pandemie. Au bunăstare și vor culege roade inclusic din ani anteriori. Au și ei o multitudine de oportunități pentru a-și rotunji veniturile. Vor avea parte de relaxare şi bani suficienți de cheltuit pentru a compensa perioda mai dificilă din 2020..

Horoscopul banilor Gemeni

Gemenii trebuie să țină portofelul din scurt, pentru că au o mare apetență pentru cheltuit. Își achiziționează tot felul de lucuri, fie că au nevoie de ele sau nu. Ar putea să-și schimbe și jobul și să aibă și mai mulți bani de dat pe lucruri inutile. Cert este că Universul va fi de partea lor.

Horoscopul banilor pentru Rac

Racii îşi găsesc liniştea şi echilibrul din punct de vedere financiat. Nu mai au motiv să se văite de bănuţi pentru că ca aceștia nu le vor lipsi din portofele și conturi. Ce-i drept, vor trebui să muncească pentru ei, însă efortul le va fi răsplătit.

Horoscopul banilor pentru Leu

Leii îl au pe Jupiter în zodia lor, exact pe casa banilor. Așa că le cad bani din cer sau se vor alege cu un nou job sau chiar un hobby care poate fi transformat într-o afacere. E nevoie însă să fie cumpătați, pentru că au tendința să cheltuiască fără limită. Hotărârile privitoare la bani pe care le iau se materializează pe parcursul a şapte ani. Dacă știu să acționeze, vor avea numai de câștigat.

Horoscopul banilor pentru Fecioară

Fecioarele sunt obișnuite să muncească pentru a nu le lipsi finanțele, iar aspectele benefice le susţin în noi proiecte. Trebuie doar să aibă curaj și să se implice în proiecte cu potențial - cele care implică prezența unui public numeros sunt de preferat, în detrimentul altora. Dacă aţi amânat un proiect personal, e momentul să acționați.

Horoscopul banilor pentru Balanţă

Balanţele au tot felul de idei de afaceri. Proiectele care li se păreau că au șanse mici de a deveni realitate, au de fapt șanse mari, dacă cred cu tărie în ele. E însă important să fie curajoși și să treacă peste zgârcenia caracteristică. .

Horoscopul banilor pentru Scorpion

Sunt favorizați la capitolul bani, dar trebui să-și calce pe mândrie. Nu e momentul nici pentru scuze de tot felul, ci pur și simplu trebuie să dispună de o voință mai mare decât de obicei. Cei mai curajoși Scorpioni își vor pune în practic ideile cu ajutorul Universului.

Horoscopul banilor pentru Săgetător

Săgetătorilor li se cere să fie ceva mai practici decât de obicei și să nu mai analizeze atât de mult orice mișcare sau investiție. Oricum, ei nu vor face cumpărături inutile nici în continuare. Cu ajutor divin, Săgetătorii ar putea să-și cumpere mașina visată. Nu vor duce lipsa de banii de care au nevoie.

Horoscopul banilor pentru Capricorn

Capricornii visează tot timpul să câştige la Loto, însă ei uită de fapt să-și cumpere și bilet. Ar vrea să le cadă bani din cer. Însă sfatul pentru ei este să riște. Doar așa își vor putea vedea visele îndeplinite.

Horoscopul banilor pentru Vărsător

Deschiderea la nou a Vărsătorilor le aduce echilibrul financiar la care l-au visat. Vor primi tot ce își doresc cu condiția să facă și ei ceva: să fie mai încrezători în propriile forţe. Dacă vor avea încredere că pot realiza lucruri mărețe, așa va fi.

Horoscopul banilor pentru Peşti

Pentru Pești este un an excelent din punct de vedere al finanțelor. Pur și simplu banii se lipesc de ei continuu. Dacă vor face investiții, acestea se vor dovedi inspirate și le vor da multă satisfacție. Uneori vor simți că drumul până la câştig este mai lung, dar așteptarea le va fi răplătită cu vârf și îndesat.

×
Subiecte în articol: Mihai Vorpochievici
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close