Antena 3 CNN International News O femeie însărcinată a fost împușcată în timp ce descărca cadourile pe care le primise pentru petrecerea bebelușului, în Philadelphia

O femeie însărcinată a fost împușcată în timp ce descărca cadourile pe care le primise pentru petrecerea bebelușului, în Philadelphia

Poliția din Philadelphia a declarat că o femeie însărcinată în 7 luni a fost împușcată mortal în cap și stomac după ce a participat sâmbătă seara la propriul ei baby shower.

 O femeie însărcinată a fost împușcată în timp ce descărca cadourile pe care le primise pentru petrecerea bebelușului, în Philadelphia
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    22 Noi 2021   •   11:15

Potrivit afiliatului CNN KYW, femeia tocmai descărca cadourile primite când un bărbat a tras asupra ei.Într-o declarație, Departamentul de Poliție din Philadelphia a declarat că femeia de 32 de ani a fost împușcată în jurul orei 20:35, pe blocul 6200 al străzii Palmetta.

Ofițerii au dus-o la Centrul Medical Einstein, unde a fost declarată moartă la 9:06 p.m. iar copilul ei nenăscut a fost declarat mort aproximativ 10 minute mai târziu, a spus poliția. Comisarul adjunct de poliție Christine Coulter a declarat pentru KYW că femeia însărcinată descărca din mașină cadourile primite când a fost împușcată.

"Un ofițer era la câteva străzi distanță care a auzit împușcăturile. Când au venit aici, au descoperit-o", a spus Coulter.  Până acum nu au fost efectuate arestări în legătură cu împușcătura de sâmbătă seara și nicio armă nu a fost recuperată, a spus departamentul în comunicatul său.

Primarul Philadelphiei, Jim Kenney, a scris duminică pe Twitter că orașul oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru informațiile care duc la arestare.

"Această știre este profund supărătoare și sfâșietoare. Inima mea este alături de cei dragi victimei în această perioadă dureroasă", a scris Kenney.

Comentând pentru KYW despre violența cu armele din oraș, Coulter a spus că trebuie făcut mai mult. „Facem tot ce putem, avem un număr record de arme de pe stradă, dar căutăm mereu să facem mai mult”, a spus el. 

×
Subiecte în articol: SUA Philadelphia sarcina impuscaturi crima
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close