Antena 3 CNN International News "Nicio discuție cu clovnul Zelenski!" | Medvedev prognozează, din Vietnam, cum s-ar putea încheia războiul din Ucraina

"Nicio discuție cu clovnul Zelenski!" | Medvedev prognozează, din Vietnam, cum s-ar putea încheia războiul din Ucraina

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al țării, susține că nicio discuție în vederea încheierii războiului nu va fi posibilă cât timp în Ucraina este la putere Volodimir Zelenski.

"Nicio discuție cu clovnul Zelenski!" | Medvedev prognozează, din Vietnam, cum s-ar putea încheia războiul din Ucraina
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mai 2023   •   18:07

Aflat într-o vizită în Vietnam, Medvedev (foto) a subliniat că "orice conflict se termină prin negocieri", dar că acestea sunt imposibile cu actuala administrație de la Kiev, notează CNN.

"Atâta timp cât actualul regim și clovnul Zelenski sunt la putere la Kiev, discuțiile vor fi imposibile. Întotdeauna, totul se termină prin negocieri.

Acest lucru este inevitabil, dar atâta timp cât acești oameni sunt la putere, situația Rusiei nu se va schimba în ceea ce privește negocierile", a insistat el.

Citește și: "O bombă nucleară de trei kilotone în apropiere de granița cu România" | Un propagandist de la Moscova indică posibila mișcare a Rusiei 

Medvedev a mai spus că merită să fie evaluate toate propunerile de pace în Ucraina formulate de diferite țări.

China, partener economic privilegiat al Rusiei, a refuzat să condamne invazia rusă, dar și-a susținut poziția "neutră" și și-a anunțat implicarea în demersuri diplomatice menite să aducă încetarea luptelor.

Pe de altă parte, oficialii de la Beijing au declarat în repetate rânduri că trebuie să se țină cont de preocupările "legitime" de securitate ale tuturor țărilor și au acuzat NATO și SUA că alimentează conflictul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close