Antena 3 CNN International News Transfer cu bucluc: PSG nu vrea să comenteze nimic în legătură cu transferul lui Messi

Transfer cu bucluc: PSG nu vrea să comenteze nimic în legătură cu transferul lui Messi

Lionel Messi a ajuns la un acord de semnare cu Paris Saint-Germain, punând capăt asocierii sale pe termen lung cu Barcelona, a informat marți presa franceză. Totuși, clubul nu vrea să comenteze nimic în legătură cu subiectul.

Transfer cu bucluc: PSG nu vrea să comenteze nimic în legătură cu transferul lui Messi
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    10 Aug 2021   •   16:27

Publicația franceză L'Equipe spune pe site-ul său că superstarul va semna un acord inițial de doi ani cu gigantul club francez.

L'Equipe și Le Parisien adaugă că se așteaptă ca argentinianul să sosească la Paris marți după-amiază.

Totuși, clubul Paris Saint-Germain a declarat că nu are niciun comentariu de făcut pe subiect, atunci când a fost contactat marți de CNN.

Mutarea lui Messi la Paris ar putea duce la sfârșitul carierei sale istorice de peste 20 de ani la Barcelona.

Argentinianul, considerat pe scară largă dret unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, nu a reușit să semneze un nou contract cu Barcelona.

Barcelona a afirmat că situația financiară gravă a clubului și reglementările din La Liga au fost motivele pentru care nu i s-a putut oferi lui Messi un nou contract, în ciuda faptului că ambele părți au ajuns la un acord.

Contractul anterior al jucătorului de 34 de ani, care a expirat la sfârșitul lunii iunie, a fost dezvăluit de ziarul spaniol El Mundo și este în valoare de 672 milioane de dolari, ceea ce l-a făcut pe Messi cel mai bine plătit jucător din istoria sportului, nu doar a fotbalului în sine.

Într-o conferință de presă durereasă, duminică, golgheterul din toate timpurile al clubului a reflectat asupra carierei sale la Barcelona, ​​în care a câștigat numeroase premii majore colective și individuale, inclusiv patru titluri din Liga Campionilor și 10 titluri în Liga.

„Am dat totul pentru acest club pentru aceast tricou, din prima zi în care am ajuns aici până în ultima”, a spus el.

"Și adevărul este că sunt mai mult decât mulțumit de realizări. Totuși, mi-aș fi dorit să-mi iau rămas bun într-un mod diferit. Nu mi-am imaginat niciodată că o să îmi iau rămas bun în acest fel."

×
Subiecte în articol: Messi Barcelona
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close