Antena 3 CNN International News Un bărbat care îi terorizează pe șoferii de pe autostradă aruncând cu bolovani în mașini, căutat de poliția din Washington

Un bărbat care îi terorizează pe șoferii de pe autostradă aruncând cu bolovani în mașini, căutat de poliția din Washington

Ofițeri de la Poliția autostrăzii I 90 îl caută pe un suspect surprins pe camerele de supraveghere în timp ce arunca cu bolovani în mașinile care se îndreptau spre Seattle.

Un bărbat care îi terorizează pe șoferii de pe autostradă aruncând cu bolovani în mașini, căutat de poliția din Washington
Sursa foto: cnn
de Adrian Iclozan    |    05 Iun 2021   •   14:15

Incidentul filmat în statul Washington vine după o serie de evenimente similare, semnalate în această săptămână, și care i-au determinat pe șoferii ce utilizează frecvent această rută să conducă cu ochii în patru.

Un individ aruncă mai mulți bolovani cu intenția clară de a nimeri mașinile în mișcare, potrivit imaginilor surprinse vineri dimineața pe autostrada interstatală 90, cea mai lungă din SUA, care străbate țara de la vest la est.

Poliția a intervenit rapid dar individul a fugit prin tunelul Mount Baker și s-a refugiat în pădure. 

La momentul intervenției poliției, suspectul era îmbrăcat în negru, purta șapcă și un rucsac. Potrivit polițiștilor, același individ a fost semnalat cu o zi înainte, în timp ce încerca să lovească mașinile. 

Locurile din care suspectul "atacă" se schimbă dar obiectivul pare să rămână neschimbat: să lovească mașinile din trafic.

Două persoane au fost rănite în incidentele recente, iar una a fost internată în spital.

Marți, o femeie care conducea din Bellevue spre Seattle s-a trezit cu o bucată de ciment pe mașină, aruncată de pe o pasarelă. 

Polițiștii spun că e un adevărat noroc că incidentele nu au avut urmări mai grave iar șoferii care tranzitează zona în mod obișnuit încearcă să-și limiteze deplasările în zonă.

De la începutul anului, autoritățile locale au primit 62 de apeluri prin care erau anunțate incidente în care s-a aruncat în mașini cu bolovani sau alte obiecte precum biciclete sau scutere.

Anul trecut, numărul acestor incidente a fost 133.

×
Subiecte în articol: Washington autostrada Bolovani
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close