Antena 3 CNN Life Andrew Tate, interzis pe rețelele sociale pentru misoginism și instigare la violență împotriva femeilor

Andrew Tate, interzis pe rețelele sociale pentru misoginism și instigare la violență împotriva femeilor

Andrew Tate a fost interzis pe reţelele sociale, pentru misoginism și violență. Decizia vine la scurt timp după ce numeroşi activişti au criticat dur conţinutul postat de miliardarul britanic, stabilit în Pipera alături de fratele lui, Tristan.

de Mia Lungu    |    20 Aug 2022   •   12:45

Popularitatea lui Andrew Tate a explodat în acest an, după clipurile din online ce conțin mesaje misogine. În ele, miliardarul din Pipera le cataloghează pe femei drept "o proprietate". Mai mult, le explică urmăritorilor cum să le hărțuiască și descrie adolescentele drept mai atractive decât tinerele de 20 de ani, pe motiv că sunt mai ușor de controlat.

Numai pe TikTok a strâns peste 12 miliarde de vizualizări. Doar că postările sale au stârnit revolta mai multor organizații așa că acum, el are interdicția de a mai posta pe Facebook, Instagram și bineînțeles, pe Tik Tok.

Un purtător de cuvânt al companiei Meta a declarat că Tate a fost interzis pentru discursuri instigatoare la ură. Iar interdicția este una permanentă. Miliardarul a rămas și fără cei 100 de mii de urmăritori de pe Tik Tok, pentru că, transmit reprezentanții, platforma NU tolerează misoginismul, o idiologie plină de ură.

În 2017, contul de Twitter al fostul kickboxer fost suspendat după ce a spus că victimele violului și ale hărțuirii sexuale sunt responsabile pentru agresiunea la care au fost supuse. Totuşi, canalul de YouTube al britanicului dat afară din reality-show-ul Big Brother, pentru că a bătut o femeie, este încă activ.

Andrew și fratele său, Tristan, aveau un studio de videochat la Londra, însă afacerea lor s-a încheiat abrupt, după ce s-a aflat că una dintre angajate era de fapt o femeie răpită și obligată să lucreze pentru ei. A fost momentul în care frații Tate s-au mutat în Pipera, unde și-ar fi reluat vechile obiceiuri. În primavară, ei au fost audiați pentru că ar fi sechestrat două tinere pe care le obligau să se prostitueze.

×
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close