Antena 3 CNN Life Când medicii au făcut cezariană, au avut un şoc: copilul nu era înăuntru!

Când medicii au făcut cezariană, au avut un şoc: copilul nu era înăuntru!

Când medicii au făcut cezariană, au avut un şoc: copilul nu era înăuntru!
05 Sep 2016   •   10:55

Această poveste a avut loc în oraşul englezesc Leicester. Cuplul Amber şi Daniel Hughes se pregăteau să devină părinţi pentru a patra oară. Nu au existat probleme cu cei trei copii anteriori. Dar, de data aceasta, la începutul lunii a opta de sarcină, au apărut complicaţii.

La 30 de săptămâni lui Amber i s-a rupt apa. A fost transportată de urgenţă la spital, unde s-a aflat sub supravegherea medicilor. După 36 de ore, aceştia au decis că va fi mai sigur ca micuţa să se nască prin cezariană, scrie punct.tv.

În timp ce Amber era sub anestezie, Daniel se afla lângă ea în sala de operaţii. Îşi va aduce aminte de aceste momente toată viaţa!
Medicii au deschis uterul, dar spre surprinderea lor, copilul nu era în interior! Medicii încercau să-şi dea seama cum este posibil aşa ceva şi nu găseau răspunsul…

După 2 minute de căutări, nou-născuta a fost găsită. S-a dovedit că fetiţa a ieşit pe cale naturală şi se „ascundea” sub plapumă, între picioarele mamei.
Întrucât micuţa s-a născut prematur şi cântărea ceva mai mult de un kilogram, a fost plasată într-un incubator pentru îngrijirea bebeluşilor născuţi prematur. Şi acum fata, pe nume Ollie, este absolut sănătoasă.

Daniel Hughes spune că pentru el acel minut, în care medicii căutau copilul, a fost o eternitate. „Nu puteam înţelege ce s-a întâmplat. Dar după reacţia medicilor mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Mi s-a dus inima în călcâie, când am văzut cât de îngrijoraţi erau şi auzeam frânturi de fraze.”

Soţii Hughes au rămas nemulţumiţi de acţiunile medicilor. Cu toate acestea, ei au refuzat să aducă acest caz în instanţă, acceptând scuzele personalului medical. Cel mai important lucru este că Ollie s-a născut sănătoasă şi se află acum în afara oricărui pericol.

×
Subiecte în articol: cezariana
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close