×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum prepari un delicios drob de miel, după reţeta specială a lui Cătălin Scărlătescu moştenită de la bunica lui

25 Apr 2019   •   12:53
Cum prepari un delicios drob de miel, după reţeta specială a lui Cătălin Scărlătescu moştenită de la bunica lui 132

Cătălin Scărlătescu a împărtăşit o reţetă specială de drob, moştenită de la bunica lui, tocmai bună acum că se apropie Paştele. 

Ingrediente: 

organele de la un miel: ficatul, rinichii, plămânii, inima; 

250 grame carne de miel; 

400 grame ceapă şi usturoi verde; 

400 grame mărar şi pătrunjel verde; 

ouă bătute (pentru fiecare 1 kilogram de compoziţie folosesc opt ouă bătute); 

sare, piper; 

ulei de floarea soarelui; 

prapure 

Mod de preparare: 

Organele şi carnea se taie cuburi mari şi se călesc în tigaie cu ulei de floarea soarelui, sare şi piper. Apoi le dăm deoparte şi le lăsăm la scurs. 25% din compoziţie se taie cuburi, restul se toacă la maşină. Ceapa şi usturoiul verde se toacă mărunt şi se prăjesc în tigaia în care am călit organele. Lăsaţi să se evapore toată apa din tigaie. Mărarul şi pătrunjelul se toacă „aproape fin“. Toate se amestecă bine. Pentru fiecare 1 kilogram de compoziţie amestecaţi 8 ouă bătute omletă. Asezonaţi cu sare şi piper după gust. Înveliţi compoziţia într-un prapure şi daţi la cuptor la 140 °C, pentru 50 de minute. Se serveşte rece şi, opţional, cu muştar alături.

 

 

credite ipotecare VreauCredit.ro

Biletul Zilei
Ponturi Pariuri
Case de Pariuri
sati