x close

Până acum ai făcut greşit cafeaua. Iată cum se prepară corect licoarea din fiecare dimineaţă

de M.Z.    |    17 Ian 2020   •   13:26
Până acum ai făcut greşit cafeaua. Iată cum se prepară corect licoarea din fiecare dimineaţă 418 Foto: pixabay.com

Prea puţine sunt cei care ştiu cu adevărat să prepare o cafea, deşi aproape toţi facem asta zi de zi, după ce ne dăm jos din pat.

Cafeaua îşi intensifică aroma dacă după măcinare o amesteci cu puţină sare şi capătă un gust deosebit, dacă se pun câteva cristale de sare în apa din ibric, înainte de fierbere. De asemenea, licoarea va avea o aromă grozavă dacă pui în ibric şi o bucăţică de ciocolată, potrivit avantaje.ro.

Cafeaua prăjită, de calitate bună, are culoarea tutunului – galben-ruginiu. Bobul este mat, aspru la pipăit, tare, dacă îl aruncăm pe masă, sare. Când cafeaua este prea lucioasă, e semn că a fost unsă cu grăsime, ca să i se mărească greutatea.

Contrar a ceea ce se crede, cafeaua nu numai că oferă energie, dar ajută şi la arderea grăsimilor, protejează ficatul şi îmbunătățește performanțele fizice.
 

Citeşte mai multe despre:

cafea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati