Antena 3 CNN Life Dezvăluire incredibilă despre meniul ”All Inclusiv” din hoteluri. Sigur nu vei mai alege această variantă după ce afli ce se întâmplă

Dezvăluire incredibilă despre meniul ”All Inclusiv” din hoteluri. Sigur nu vei mai alege această variantă după ce afli ce se întâmplă

Dezvăluire incredibilă despre meniul ”All Inclusiv” din hoteluri. Sigur nu vei mai alege această variantă după ce afli ce se întâmplă
16 Mai 2018   •   08:53

Regimul "All Inclusive"  a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optând pentru acesta atunci când merg în vacanţe, la odihnă. Însă tot mai multe detalii ies la iveală despre ce se întâmplă cu adevărat în bucătăria hotelurilor "All Inclusive".

Un bucătar şef, din cadrul unui hotel de cinci stele, a dezvăluit mai multe lucruri şocante despre cum funcţionează sistema "All Inclusive" şi ce face angajatorul, dar şi bucătari angajaţi, pentru a economisi bani.

Cele 50 – 60 kg de carne rămase din ziua precedentă nu se aruncă niciodată. Ar fi o mare pierdere. Noi spălăm carnea de sos şi a doua zi o preparăm cu un alt sos, proaspăt.

Nu te grăbi să consumi gustări de noapte turceşti. Să recunoaștem! Pentru a prepara 1 kg de „chiftele turcești” e nevoie de 2 ore. În funcție de numărul de persoane ar trebui să fie pregătite cel puțin 20 kg de chiftele. Toate ingredientele sunt amestecate într-un cazan mare. Pentru a face acest lucru, un tânăr din bucătărie încalţă pungi de plastic şi urcă în cazan pentru a mesteca carnea.

Desertul. Bucăţile de tort, rămase pe mese, se strâng, se mestecă, iar a doua zi se decorează cu drajeuri de ciocolată, praline, fructe, creme de frişca, fiind servite din nou la masă.

Sursa: unica.md.

×
Subiecte în articol: hotel varianta
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close