Antena 3 CNN Life Eclipsă de Lună în Taur, 28 octombrie 2023. Se trasează deja noile sarcini pentru cel puțin următoarele şase luni

Eclipsă de Lună în Taur, 28 octombrie 2023. Se trasează deja noile sarcini pentru cel puțin următoarele şase luni

Eclipsa de Lună din noapte de 28 spre 29 octombrie 2023 este unul dintre cele mai mari şi importante evenimente astronomice ale anului.

Eclipsă de Lună în Taur, 28 octombrie 2023. Se trasează deja noile sarcini pentru cel puțin următoarele şase luni
Sursa foto: Gettyimages | petesphotography
de Georgiana Adam    |    24 Oct 2023   •   12:47

În noaptea de 28 spre 29 octombrie, Luna se va afla în semnul Taurului, fiind însoţită de către planeta Jupiter.

Evenimentul astral începe cu intrarea Lunii în penumbră, la ora 21:02, la două ore după răsăritul satelitului natural al Pământului, potrivit Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

De la ora 22, partea de jos a Lunii va începe să aibă o culoare diferite faţă de partea de sus. Luna va fi total în penumbră şi circa 7% în umbra Pământului începând cu ora 23:14. În acel moment Luna se va afla sus pe cer, înspre sud-est.

După maxim, Luna îşi va recăpăta strălucirea şi culoare, ieşind complet din umbră la ora 23:53 şi din penumbră la ora 01:27 (29 octombrie).

Eclipsa de Luna din 28 spre 29 octombrie va fi vizibilă de pe mai multe locuri de pe glob, respectiv din Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

Eclipsa de Luna 2023 în Taur. Se trasează deja noile sarcini pentru cel puțin următoarele 6 luni

Prin evenimentul astral din 28 spre 29 octombrie, sezonul eclipselor de toamnă se încheie. Din punct de vedere energetic, se trasează noile sarcini pentru cel puţin următoarele şase luni. 

Începând cu această perioadă, intuiţia este nulă, de aceea, trebuie aplicată logica pentru a rezolva problemele din trecut. 

Eclipsa de Luna din luna octombrie este sub semnul Taurului. Taurul este cel mai material semn al zodiacului. Astfel că, Eclipsa de Luna din 28 spre 29 octombrie aduce agitaţie şi confuzie pentru mulţi.

Eclipsa de Luna în Taur este guvernată de Venus care călătoreşte în semnul Fecioarei, unde are un statut slab. Sub semnul Fecioarei se află un punct karmic negativ- Luna Neagră.

În astrologie, Luna Neagră, cunoscută și sub numele de Lilith, este asociată cu energii profunde, misterioase și întunecate. Această influență energetică poate varia în funcție de modul în care este interpretată și utilizată în astrologie, dar în general, Lilith reprezintă acele aspecte ale sinelui care sunt adânc îngropate și adesea trecute cu vederea sau negate.

Zilele de dinaintea şi de după eclipsă ar trebui să fie dedicate reechilibrării, dar şi regândirii deciziile pe care le-am luat de curând. 

Taurul este axat pe confort, stabilitate, răbdare ş rezistenţă. În timp ce Soarele, care se află în semnul Scorpionului este gata să lupte pentru teritorul său, pentru ceea ce-i place şi pentru ceea ce îşi doreşte. 

Eclipsa de Luna din 28 spre 29 octombrie are un impact major asupra stării noastre interioare. Multe persoane se vor simţi epuizaţi şi îşi vor aduce aminte de greşeli din trecut.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close