Antena 3 CNN Life Ingredientele banale care te scapă de dureri. După ce le aplici nu vei mai avea afecțiuni câțiva ani

Ingredientele banale care te scapă de dureri. După ce le aplici nu vei mai avea afecțiuni câțiva ani

Ingredientele banale care te scapă de dureri. După ce le aplici nu vei mai avea afecțiuni câțiva ani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Noi 2017   •   21:28

Sarea și uleiul de măsline nerafinat te scapă de durerile îngrozitoare produse de osteocondrită. Află cum se prepară și cum trebuie să procedezi pentru a avea efect asupra durerilor.

Osteocondrita afectează de cele mai multe ori articulația genunchilui, a gleznei sau a șoldului. Aceasta este o problemă de sănătate greu de vindecat, însă nu imposibil. Rețeta încântătoare care te va scăpa de dureri, menţinându-te sănătos pentru câţiva ani se prepară din ulei de măsline nerafinat și sare. Tot ceea ce trebuie să faci este să pui 20 de linguri de ulei și 10 linguri de sare. 

Amestecă ingredientele într-o sticlă de sticlă și lasă la macerat două zile. Acest conținut se aplică zilnic masând pe zonele afectate în care simți durerea, timp de 2-3 minute. La final, curăță cu un prosop îmbibat în apă călduță. La finalul masajului, poți pune puțină pudră pentru bebeluși pentru a calma zona. Conform floaredetei.ro, acest tratament care durează timp de 10 zile, va stimula circulația sanguină și va îmbunătăți regenerarea musculară a cartilajelor și oaselor. De asemenea, circulația sanguină va fi reechilibrată și curățată de toxine.

Pe perioada tratamentului este posibil să ai o stare de somnolență și amețeală însă va dispărea foarte repede.

×
Subiecte în articol: sare ulei de masline afectiuni durere
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close