Antena 3 CNN Life Ion Țiriac, criticat de un vechi colaborator: "A uitat de unde a plecat. Gândește că poate să facă orice, indiferent de lege"

Ion Țiriac, criticat de un vechi colaborator: "A uitat de unde a plecat. Gândește că poate să facă orice, indiferent de lege"

Unul dintre oamenii care cred că Ion Țiriac este de multe ori "pe lângă subiect" și că își permite orice de la înălțimea averii sale este Mihai Rusu. Fost jucător și antrenor de tenis, vocea Europei Libere, Mihai Rusu (72 de ani) a avut o relație îndelungată cu magnatul român de 82 de ani.

Ion Țiriac, criticat de un vechi colaborator: "A uitat de unde a plecat. Gândește că poate să facă orice, indiferent de lege"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    19 Mai 2021   •   16:06

Stabilit la Munchen, Rusu a avut și relații de colaborare cu Țiriac, dar l-a și intervieviat în nenumărate ocazii, potrivit ziare.com.

"Problema lui Țiriac este că nu poate de acolo de sus, să vadă cum e jos. El a făcut un salt formidabil și a uitat de unde a plecat. El povestește că a venit din sărăcie, dar acum trăiește în altă sfera și așa gândește.

El gândește că poate să facă orice indiferent de lege.

Nu e nimic subiectiv. Pentru mine, a fost un model sportiv și uman, nu întâmplător am fost șef de preaă la Open România (1996-2001). Totdeauna am lucrat prea bine împreună. Nu-ți mai spun câte interviuri am făcut la Radio Europa Liberă.

Am fost mereu un fan Țiriac, dar trebuie să echilibrăm balanță și n-avem voie să trecem sub preș pe cele rele. Nu trebuie să ne lăsăm orbiți, e o mare personalitate, dar sunt declarațiile lui și comportările lui care nu-i fac cinste", a declarat Rusu pentru Sport Total FM.

×
Subiecte în articol: Ion Țitiac colaborator
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close