Antena 3 CNN Life Un milionar american ar fi găsit "secretul tinereții fără bătrâneţe”. Analizele medicale îl arată mai tânăr cu cinci ani decât vârsta biologică

Un milionar american ar fi găsit "secretul tinereții fără bătrâneţe”. Analizele medicale îl arată mai tânăr cu cinci ani decât vârsta biologică

Un milionar american în vârstă de 45 de ani pare să fi găsit "secretul tinereții fără bătrâneţe”. Antreprenorul speră ca în cele din urmă să ajungă la vârsta biologică a unui tânăr de 18 ani, în urma unui experiment costisitor și de durată.

Un milionar american ar fi găsit "secretul tinereții fără bătrâneţe”. Analizele medicale îl arată mai tânăr cu cinci ani decât vârsta biologică
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Cigolea    |    28 Ian 2023   •   18:13

Bryan Johnson, fondatorul și CEO-ul unui startup din domeniul biotehnologiei, are 45 de ani. Analizele medicale arată însă că ar fi mai tânăr cu aproximativ cinci ani.

Experimentul la care participă se numeşte "Project Blueprint". Este condus de Oliver Zolman, un medic în vârstă de 29 de ani care își spune "doctorul rejuvenării" și este susținut de o echipă ce numără 30 de experți în sănătate.

"Bună dimineaţa! Am dormit bine. Am mers la culcare la 20.30. Este 5.30 acum. Să înceapă ziua!", a declarat Johnson.

Presupune un regim zilnic de suplimente și alimente alese cu grijă, exerciții fizice în fiecare zi și trei antrenamente intense în fiecare săptămână.

Citește și: ”Elixirul tinereții” promovat pe internet. Românii au golit farmaciile, iar medicii trag semnale de alarmă

Regimul alimentar este restricționat la puțin sub 2.000 de calorii zilnic. Medicii îi fac analize medicale lunar, colonoscopii și RMN-uri.

Iar preţul este pe măsură. Doar anul acesta, costul estimat al tratamentului este de două milioane de dolari.

Potrivit Bloomberg, experimentul la care este supus Johnson dă speranţe că, în curând, s-ar putea elucida secretul inversării vârstei.

În ultimii ani averea barbatului a fost estimată la peste 400 de milioane de dolari, după ce în 2013 a vândut o aplicație de plăți electronice unui concern american. Tranzacția de la momentul respectiv s-a ridicat la 800 de milioane de dolari.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close