x close

Numai de bine. Cum îţi ajuti bebeluşul să doarmă toată noaptea

05 Mar 2019   •   13:15
Numai de bine. Cum îţi ajuti bebeluşul să doarmă toată noaptea Foto: Captură Antena 3

Cea mai sigură modalitate prin care un bebeluş se va dezvolta corect este să nu îl suprastimulăm. El trebuie să îşi împartă timpul între a dormi şi a mânca. Somnul este cel mai important factor în primele luni de viaţă. Este sfatul pe care îl primim de la Adriana Bachmann, o româncă stabilită acum 27 de ani în America şi care face furori cu tehnicile ei prin care ajută mii de părinţi să aibă copii liniştiţi, fericiţi şi care dorm încă de la 8 săptămâni mai mult de 8 ore pe noapte.

''Când creierul ia o pauză copiii se dezvoltă foarte bine. De asta vedem mulți copiii că au un an și jumătate și nu vorbesc. Că nu merg sau nu merg de-a bușilea. Pentru că părinții nu le-au permis să doarmă, iar creierul nu s-a dezvoltat așa cum trebuie. Pentru că prima parte a vieții trebuie să fie compusă din 60% somn și 40% mâncare. Și nu invers așa cum în mod greșit se consideră'', a spus Adriana Bachmann care consideră că părinții trebuie să lase copiii încă de la început să fie mai independenți.

Adriana Bachmann se va întâlni cu mămicile din România pe 19,20 și 21 martie, într-un workshop în premieră în țara noastră.

Citeşte mai multe despre:

copii ela craciun Numai de bine bebelus noapte somn
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati