x close

Numai de bine. De ce au nevoie vedetele de stilist personal

01 Oct 2018   •   19:34
Numai de bine. De ce au nevoie vedetele de stilist personal Foto: Captură Antena 3

Tabloidele sunt pline cu poze în care vedetele sunt impecabil îmbracate. Să nu credeţi că starurile toate s-au născut cu un simţ estetic extraordinar. Nu, în niciun caz. În spatele garderobei oricărei vedete se află un stilist. Un om care le sfătuieşte chiar şi cu ce tricou să se îmbrace când merg să-şi cumpere cafeaua. Învăţăm şi noi imediat câteva trucuri, dar nu uitaţi că e important să vă simţiţi bine cu ce purtaţi.

Fashion stylistul vedetelor, Lucy Faur, a vorbit despre colaborarea cu anumite artiste din showbiz-ul românesc.

''Îşi doresc să fie o apariţie spectaculoasă, îşi doresc să îşi definească un stil coerent şi cumva care să le sublineze personalitatea, activitatea'', spune stilista. Cât despre tendinţele din această toamnă, Lucy a enumerat care sunt piesele care nu ar trebui să lipsească din garderoba celor care vor să fie în pas cu moda.

''Ciocatele trebuie neapărat să fie în garderoba fiecărei fashioniste sezonul acesta. Se mai poartă foarte, foarte tare texturele metalice, culoarea sezonului este maroul şi nuanţele derivate. Se poartă tot ce înseamnă imprimeu de animal, de la zebră, şarpe şi aşa mai departe'', a spus Lucy Faur.

Citeşte mai multe despre:

ela craciun imbracaminte haine vedete Numai de bine moda
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati