x close

Numai de bine. Masaj pentru reducerea durerii şi a inflamaţiilor

03 Mar 2020   •   18:08
Numai de bine. Masaj pentru reducerea durerii şi a inflamaţiilor Pixabay.com

Nici nu a trecut bine iarna şi mulţi dintre noi deja ne gândim la vacanţă. Dar gândul că mai sunt atât de multe luni până când ne vom relaxa pe un şezlong, undeva departe de casă, parcă ne indispune şi mai tare.

Venim cu o soluţie în întâmpinarea voastră şi vă spun doar atât: o oră de masaj asiatic poate echivala cu trei zile de vacanţă. Asta, mai ales dacă masajul este efectuat de către filipineze care au învăţat tehnicile pe meleagurile natale. Şi pentru această experienţă inedită nu e nevoie să cumpăraţi bilet de avion.

O experiență inedită sau o călătorie senzorială pe un alt continent, așa am putea descrie o oră de masaj asiatic. Mirosul de plante aromatice și  muzica în surdină îi fac pe cei care trec pragul unui astfel de centru spa să uite că se află în București.

Filipinezele personalizează tehnicile în funcție de nevoile clientului.

Uleiurile folosite în timpul masajului joacă un rol extrem de important datorită proprietățiilor medicinale dar și a stării de relaxare pe care le induc. Masajul poate îmbunătăți circulația sângelui și ameliora simptomele migrenelor. 

Masaj pentru reducerea durerii şi a inflamaţiilor

Citeşte mai multe despre:

Numai de bine masaj asiatic
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati