Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. "Povestea de la colțul mesei”, o carte scrisă de Cătălin Mahu. Secretele unui manager de restaurant

Numai de bine. "Povestea de la colțul mesei”, o carte scrisă de Cătălin Mahu. Secretele unui manager de restaurant

Numai de bine. "Povestea de la colțul mesei”, o carte scrisă de Cătălin Mahu. Secretele unui manager de restaurant
Sursa foto: Captură A3
26 Mar 2019   •   09:58

După o experiență de peste 20 de ani în lumea restaurantelor, antreprenorul Cătălin Mahu s-a pus la birou și și-a scris toate amintirile legate de mâncărurile din copilările, deschiderea primelor restaurante și lupta cu birocrația din România. Amintiri amuzante le-a adunat în cartea "Povestea de la colțul mesei".

„Astazi consumatorul român este mult mai, nu neaparat stilat, dar cunoaște mult mai multe despre mâncare. În continuare sunt oameni care nu prea știu nici ce să mănânce, nici cum să mănânce, dar sunt și foarte mulți care s-au plimbat prin lume. Au încercat multe bucătării. Și-au dezvoltat gusturi. Au început să înțeleagă ce bine este nu să mănânci multă mâncare, că altfel nu trăiești. Poți să trăiești mâncând bun, frumos, făcând un pairing cu vinul, înțelegând că temperatura la care trebuie să servești un produs contează” povestește Cătălin Mahu. 

 

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close