Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Sabina Iosub, cu cărțile pe masă. Care au fost lecturile care au marcat-o

Sabina Iosub, cu cărțile pe masă. Care au fost lecturile care au marcat-o

Sabina Iosub, cu cărțile pe masă. Care au fost lecturile care au marcat-o
08 Apr 2018   •   11:13

Colega noastră Sabina Iosub a fost invitate Oanei Portase la ”Numai de bine”, acolo unde a vorbit despre cinci cărți care au avut un impact deosebit asupra sa.

Prima dintre ele, ”Mary Poppins”,  ”este cumva întruchiparea tuturor cărților mele din copilărie, cu prinți și prințese, lucruri pe care ni le imaginam” spune Sabina.

O altă carte dragă este ”Accidentul” de Mihail Sebastian, ”o combinație, o întrepătrundere de trei povești”.

”Diplomația” lui Henry Kissinger -  ”Am avut norocul să îl am profesor pe academicianul Mircea Malița, care ne-a povestit niște lucruri absolut senzaționale, trăite de domnia sa și ne-a îndreptat spre Kissinger, spre acestă carte, una care ar trebui să fie de căpătâi pentru orice politician sau diplomat din România” explică Sabina.

Stieg Larsson, ”Bărbații care urăsc femeile” este și ea pe listă. Dispărut prematur, jurnalistul suedez este autorul trilogiei ”Millennium”, care include faimoasa nuvelă adaptată și pentru marele ecran, ”Fata cu dragon tatuat”.

Ultima, dar nu cele din urmă, Camille Aubray, ”Cina cu Picasso”, povestea bunicii Ondine, combină lucruri ”de care suntem dependenți cu toții: călătorii, artă și mâncare”.

 

 

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub carti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close