Antena 3 CNN Life Oameni ”Nu am lumină, dar nu regret alegerea făcută”: Dana Marijuana locuiește cu fiica ei într-un container, la Vama Veche

”Nu am lumină, dar nu regret alegerea făcută”: Dana Marijuana locuiește cu fiica ei într-un container, la Vama Veche

Celebra Dana Marijuana a dat Capitala pentru Vama Veche! "Cea mai fidelă fată", care făcea furori în anii '98 alături de La familia, a decis să se mute într-un container, în stațiunea tinerilor fără inhibiții.

”Nu am lumină, dar nu regret alegerea făcută”: Dana Marijuana locuiește cu fiica ei într-un container, la Vama Veche
de Georgiana Adam    |    08 Sep 2023   •   08:58

În anii 98 Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, făcea furori în muzica rap. Concertele veneau pe bandă rulantă, colabărările muzicale mergeau perfect iar viața de artist a Danei Marijuana atingea apogeul. Apoi brusc, au apărut problemele, starea ei psihică a început să se degradeze, s-a vorbit și de consum de droguri, iar artista a dispărut din atenția publicului.

A încercat să revină cu cateva piese noi, însă nici vorbă de succesul de altă data. Dana a decis să își schimbe radical viața. Așa a ajuns împreună cu fiica ei la Vama Veche. Mai întâi în vacanță, iar acum definitiv.

Locuința este situată undeva în câmp, deocamdată nu are o sursă de căldură și nici electricitate, însă Dana Marijuana povesteşte că este foarte fericită alături de fiica ei.

"Eu am avut un local în care veneau prietenii și aveam un domn de 70 de ani care venea în Vama Veche și mereu il vedea spiritual și energic mai bine decat mulți tineri de acolo. Și am zis, 'Doamne, vreau și eu la mare!'", a povestit fosta artistă, la Antena 3 CNN.

Nu regretă alegerea făcută. Chiar dacă recunoaște că nu îi este ușor. Nu are o sursă reală de căldură iar dacă până acum asta nu a fost o problemă odată cu venirea sezonului rece, situația se schimbă. Mai ales că în container locuieşte şi fiica ei, pe care a înscris-o de curând la școala din 2 Mai.

"Rămân și la iarnă. Izolez casa și, ușor ușor, mai ales dacă e soare încălzește. Toată lumea zice containere, vezi doamne. Containerele au un material ermetic bun, caldura nu iese afară.", zicea ea.

Dana Marijuana le-a transmis şi un mesaj fanilor.

"Oameni buni, sunt bine! Vă pup, vă iubesc, prietenii să vină la mine!"

×
Subiecte în articol: Vama Veche Dana Marijuana container
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close