Antena 3 Life Primul concert din acest an la malul mării: Trupa Vama deschide weekendul de Florii cântând la apus de soare în Vama Veche

Primul concert din acest an la malul mării: Trupa Vama deschide weekendul de Florii cântând la apus de soare în Vama Veche

de Mia Lungu    |    23 Apr 2021   •   19:15
Primul concert din acest an la malul mării: Trupa Vama deschide weekendul de Florii cântând la apus de soare în Vama Veche
Sursa foto: Hepta

Trupa Vama va concerta, vineri seara, pe plaja din Vama Veche. Evenimentul va fi transmis live online, pentru fani, începând de la ora 20:00, și va surprinde stațiunea la apus. Un al doilea concert va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 6:00, și va surprinde răsăritul de soare în Vamă.

Momentele se vor deosebi și prin faptul că la apus se va cânta electric, în timp ce la răsărit trupa se va juca cu un concert acustic.

”Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio. Să le oferim fanilor noștri și o altă perspectivă în marea asta de transmisii online cu fundaluri artificiale pe spate. Așa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră.

Ne-ar plăcea să putem transmite oamenilor care ne vor privi un pic din ce a simțit oricine a ajuns măcar o dată în Vamă și a prins un răsărit”, a precizat Tudor Chirilă, solistul trupei.

„Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat. Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual”, a mai spus Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă și colegii din trupa Vama au apărut în halate de baie și cu măști cosmetice pe față, la un concert

"Dragilor, cu mâinile pe pe inimi și cu toată nerăbdarea din dotare vă spunem că, în sfârșit, a venit timpul!", a fost anunțul făcut de trupa Vama, înainte de concertul online în cadrul căruia au lansat o nouă piesă.

Într-un concert susținut într-o încăpere fără spectatori, transmis online, trupa Vama a lansat Fuli Bon Bon, despre care Chirilă a spus că este o "cremă miraculoasă care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața".

Chirilă și colegii săi au ales o ținută ieșită din comun pentru reîntâlnirea cu fanii. Halate albe de baie, măști cosmetice pe față, iar pe cap poartă fiecare o cască de duș. 

"Dragilor, cu mâinile pe pe inimi și cu toată nerăbdarea din dotare vă spunem că, în sfârșit, a venit timpul!

A venit timpul să vă prezentăm Fuli Bon Bon, pe care-l lăudăm deja de ceva vreme. A venit timpul să vă redescoperiți, să vă reinventați, să vă optimizați, să vedeți lucrurile și pe voi înșivă altfel.

A venit timpul să credeți, poate pentru prima dată, într-un produs cu adevărat revoluționar testat și susținut de noi, prietenii voștri, deveniți influenceri și ambasadori datorită lui.

Haideți să ne vedem cu emoții, surprize, distracție și minți deschise! Haideți să ne simțim cât se poate de apropiați, măcar virtual, aduși împreună de această cremă extraordinară", a transmis trupa Vama înainte de eveniment.

×
Parteneri
x close