Antena 3 Life Știinţă Au fost şocaţi când au văzut semnele din lanurile de cereale. Cercetători: "Nu avem niciun răspuns care stă în picioare"

Au fost şocaţi când au văzut semnele din lanurile de cereale. Cercetători: "Nu avem niciun răspuns care stă în picioare"

de O.P.    |    28 Iun 2012   •   09:01
Au fost şocaţi când au văzut semnele din lanurile de cereale. Cercetători: "Nu avem niciun răspuns care stă în picioare"

Semne ciudate au apărut peste noapte în lanurile de cereale ale unor fermieri din Wiltshire. Figura imensă, care se întinde pe o suprafaţă de peste 100 de metri era în formă de şarpe, iar experţii care au studiat-o au declarat că poate reprezenta tranziţia planetei Venus prin faţa Soarelui.

"Am fost de-a dreptul surprins atunci când l-am găsit acolo dimineaţa. Cu o seară înainte nu ştiam de existenţa lui. Cred că a apărut din senin în cursul nopţii. Este foarte ciudat", a declarat fotograful amator Matthew Williams, cel care a realizat aceste imagini.

Aceste semne din lanurile de cereale sunt un adevărat mister, pentru că nimeni nu îşi poate explica cine este autorul lor.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close