Antena 3 CNN Life Știinţă Au fost şocaţi când au văzut semnele din lanurile de cereale. Cercetători: "Nu avem niciun răspuns care stă în picioare"

Au fost şocaţi când au văzut semnele din lanurile de cereale. Cercetători: "Nu avem niciun răspuns care stă în picioare"

Au fost şocaţi când au văzut semnele din lanurile de cereale. Cercetători: "Nu avem niciun răspuns care stă în picioare"
de O.P.    |    28 Iun 2012   •   09:01

Semne ciudate au apărut peste noapte în lanurile de cereale ale unor fermieri din Wiltshire. Figura imensă, care se întinde pe o suprafaţă de peste 100 de metri era în formă de şarpe, iar experţii care au studiat-o au declarat că poate reprezenta tranziţia planetei Venus prin faţa Soarelui.

"Am fost de-a dreptul surprins atunci când l-am găsit acolo dimineaţa. Cu o seară înainte nu ştiam de existenţa lui. Cred că a apărut din senin în cursul nopţii. Este foarte ciudat", a declarat fotograful amator Matthew Williams, cel care a realizat aceste imagini.

Aceste semne din lanurile de cereale sunt un adevărat mister, pentru că nimeni nu îşi poate explica cine este autorul lor.







×
Subiecte în articol: extraterestri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close