Antena 3 CNN Life Știinţă Cea mai dezgustătoare creatură marină. Arată ca o corcitură între un porc şi un melc

Cea mai dezgustătoare creatură marină. Arată ca o corcitură între un porc şi un melc

Cea mai dezgustătoare creatură marină. Arată ca o corcitură între un porc şi un melc
18 Mai 2012   •   16:21

Pentru majoritatea cercetătorilor, porcii sau castraveţii de mare arată ca o corcitură între un porc şi un melc.  Dar ştiinţific, aceşti porci urâţi aparţin speciei "Holothurians", scrie planetoddity.com.



Acestea sunt animale marine care populează fundul mărilor de mare adâncime. Câteva alte exemple ale vieţii marine la mare adâncime sunt stelele de mare, melcii de mare, corali, scoici, arici de mare şi bureţi.



Porcii de mare sunt cei mai buni pentru a prospera fundul oceanului, şi se comportă şi fac exact ce fac melcii la nivelul mării. Aceştia se hrănesc cu cu ajutorul tentaculelor, cu care împing mâncare în gură. Ei merg pe fundul Oceanului cu ajutorul picioruşelor.

Porcii de mare se hrănesc şi se reproduc în adâncurile oceanelor şi nu sunt consideraţi o ameninţare pentru om. Ei nu sunt o specie pe cale de dispariţie, fiind prezenţi din abundenţă în întreaga lume, în afară de partea de nord a Oceanului Atlantic şi partea de est a Oceanului Pacific, precum şi în Europa Centrală şi America de  Sud.



×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close