Antena 3 CNN Life Toți trebuie să știe acest lucru. Ce semnificație au cadourile pe care le oferiți celor dragi

Toți trebuie să știe acest lucru. Ce semnificație au cadourile pe care le oferiți celor dragi

Toți trebuie să știe acest lucru. Ce semnificație au cadourile pe care le oferiți celor dragi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Feb 2019   •   23:17

Totdeauna alegerea unui cadou este o sarcină dificilă pentru că trebuie să cunoști bine preferințele destinatarului, să intuiești ce cadou i-ar face plăcere acestuia. De fapt, în relațiile interumane, un cadou oferit unei persoane, rudă sau prieten, este un gest delicat. Cel care dăruiește vrea să știe că darul pe care l-a oferit unei persoane dragi i-a făcut acesteia o surpriză plăcută.

În orice împrejurare, trebuie să ținem seama de semnificația unui cadou, pentru că psihologii precizează că sunt  lucruri care au semnificații de bun augur și putem să le oferim fără teama că greșim , dar sunt obiecte pe care nu trebuie să le oferim niciodată.

Oferi o bijuterie prietenei tale? Iată un mesaj pozitiv. Bărbatul care oferă un cadou de acest fel are intenții serioase, vrea să se căsătorească cu persoana căreia i l-a oferit. Când un cadou  de acest fel este oferit unei prietene  este vorba de o relație de prietenie sinceră. Cadoul respectiv este oferit din dorința de a face o bucurie unei persoane pe care o prețuiești.

Parfumul este un cadou special.  Este simbolul prosperității; acesta anticipează  o prietenie solidă cu persoana  care-l primește.  Cine primește cadou un flacon de parfum se poate bucura de  încrederea și  de bunele intenții dăruite de persoana care-l oferă.    

Oferi o geantă sau un portofel ? În acest caz trebuie să pui în obiectul respectiv o sumă de bani.Un astfel de cadou prevestește  un trai cumpătat și lipsit de grija zilei de mâine.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: semnificatie cadouri
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close