Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă A mâncat hrean cu lămâie timp de 3 săptămâni. Rezultatul i-a uimit până şi pe medici

A mâncat hrean cu lămâie timp de 3 săptămâni. Rezultatul i-a uimit până şi pe medici

A mâncat hrean cu lămâie timp de 3 săptămâni. Rezultatul i-a uimit până şi pe medici
28 Dec 2017   •   16:36

Hreanul și lămâia se folosesc de când lumea împotriva răcelilor și gripelor. Iar mierea se știe că dacă este consumată dimineața pe stomacul gol, o linguriță, ajută la tranzitul intestinal și crește imunitatea.

Iar combinația de hrean, lămâie și miere face minuni atunci când vrei sa îți mai subțiezi talia și să dai câteva kilograme jos într-un mod sănătos.

Hreanul este bogat în fibre și proteine și nu are multe grăsimi sau calorii, dând senzația de sațietate.

Ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi potrivite ca dimensiune și 3 linguri mari de miere. Hreanul se curăță și se dă prin răzătoare sau la blender. Lămâile se spală, se șterg cu oțet și se taie mărunt, se scot sâmburii și se amestecă și ele la blender. Mierea se pune la final, se amestecă totul foarte bine și se bagă la frigider.

Amestecul ținut la frigider mereu pentru a se menține substanțele benefice, se consumă de 2 ori pe zi, după masă. Se poate folosi și ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consumă 3 săptămâni. În plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive.

Bogat în vitamine (C, B1, B2, B6), calciu, mangan, potasiu, magneziu, fosfor, fier, hreanul este ca un medicament natural pentru organism. Hreanul este un ingredient extrem de puternic la gust și miros, îți desfundă nasul instantaneu, de aceea este amestecat în mâncăruri cu sfecla roșie.

Consumat ca atare se amestecă cu miere pentru a-i mai tăia din aroma puternică.

Hreanul este un ingredient excelent în lupta cu bacteriile intestinului și se consumă cu alimentele grase, deoarece ajută pentru o digestie bună.

×
Subiecte în articol: lamaie dieta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close