×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A mâncat hrean cu lămâie timp de 3 săptămâni. Rezultatul i-a uimit până şi pe medici

de 28 Dec 2017   •   16:36
A mâncat hrean cu lămâie timp de 3 săptămâni. Rezultatul i-a uimit până şi pe medici 132

Hreanul și lămâia se folosesc de când lumea împotriva răcelilor și gripelor. Iar mierea se știe că dacă este consumată dimineața pe stomacul gol, o linguriță, ajută la tranzitul intestinal și crește imunitatea.

Iar combinația de hrean, lămâie și miere face minuni atunci când vrei sa îți mai subțiezi talia și să dai câteva kilograme jos într-un mod sănătos.

Hreanul este bogat în fibre și proteine și nu are multe grăsimi sau calorii, dând senzația de sațietate.

Ai nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi potrivite ca dimensiune și 3 linguri mari de miere. Hreanul se curăță și se dă prin răzătoare sau la blender. Lămâile se spală, se șterg cu oțet și se taie mărunt, se scot sâmburii și se amestecă și ele la blender. Mierea se pune la final, se amestecă totul foarte bine și se bagă la frigider.

Amestecul ținut la frigider mereu pentru a se menține substanțele benefice, se consumă de 2 ori pe zi, după masă. Se poate folosi și ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consumă 3 săptămâni. În plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive.

Bogat în vitamine (C, B1, B2, B6), calciu, mangan, potasiu, magneziu, fosfor, fier, hreanul este ca un medicament natural pentru organism. Hreanul este un ingredient extrem de puternic la gust și miros, îți desfundă nasul instantaneu, de aceea este amestecat în mâncăruri cu sfecla roșie.

Consumat ca atare se amestecă cu miere pentru a-i mai tăia din aroma puternică.

Hreanul este un ingredient excelent în lupta cu bacteriile intestinului și se consumă cu alimentele grase, deoarece ajută pentru o digestie bună.

sati