Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Băutura extrem de sănătoasă care se face din trei ingrediente și te scapă rapid de kilogramele în plus!

Băutura extrem de sănătoasă care se face din trei ingrediente și te scapă rapid de kilogramele în plus!

Băutura extrem de sănătoasă care se face din trei ingrediente și te scapă rapid de kilogramele în plus!
Sursa foto: Foto: i-lady.ro
03 Dec 2015   •   11:21

Un studio recent realizat la Universitatea din Taiwan a descoperit o băutură minune care este extreme de sănătoasă și te scapă rapid de kilogramele în plus.
Studiul a implicat femei de diferite vârste, naţionalitate şi greutate, cărora li s-a dat câte un pahar în fiecare zi, timp de două luni.

Rezultatele au fost uimitoare și au arătat că toți subiecții care au luat parte la studiu au pierdut excesul de grăsime şi au dat jos kilogramele în plus.

Ce a fost cel mai surprinzator a fost faptul că subiecții studiului nu au fost nevoiţi să facă modificări ale stilului de viaţă sau dietei, și au văzut primele rezultate în câteva zile.

Femeilor li s-au luat probe de sânge la începutul și la sfârșitul studiului. Rezultatele de la sfârşitul studiului au arătat o scădere substanțială a nivelului de colesterol precum şi un conținut sporit de licopen, un agent anticancerigen puternic găsit în tomate. Toate acestea implică faptul că băutură este extrem de benefică pentru sănătate.

În plus, studiul a arătat că un consum regulat al acestei băuturi să îmbunătățescă sistemul imunitar și să prevină apariția multor altor boli, inclusiv boli cardiovasculare. Acest suc puternic poate proteja inima, plămânii, ficatul și tractul digestiv. În plus, scade riscul de boli urinare și de sânge. Beneficiile pentru sănătate nu se opresc aici. Acesta îmbunătățește calitatea pielii și luptă cu simptomele reumatice.

Vezi despre care băutură este vorba, dar și rețeta pe i-lady.ro.

×
Subiecte în articol: dieta slabit
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close