Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme o cunoscută interpretă de muzică populară

Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme o cunoscută interpretă de muzică populară

Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme o cunoscută interpretă de muzică populară
02 Sep 2018   •   13:52

La cei 23 de ani, Alexandra Buburuzan, o artista de muzica populara din Ardeal, și-a schimbat total viața în ultima perioadă și s-a pus pe slăbit.

Alexandra Buburuzan, cantareata de muzica populara, a slabit 25 de kg! Nu e ușor, însă artista este disciplinată și adoptat un nou stil de viață și se străduiește să mănânce cât mai sănătos. A avut peste 80 de kg, iar acum a slăbit 25 de kilograme și este mulțumită de trupul ei. Totuși, nu vrea să se oprească aici.

Cu multă ambiție, cântăreața de muzica populara a reușit să slăbească, in doar cateva luni, 25 de kilograme, iar acum are mare grijă la ceea ce mănâncă. In prezent, artista are 57 de kg si arata mai bine ca oricand. Alexandra Buburuzan a mărturisit cum a slabit si ce a facut-o sa faca aceasta schimbare radicala in viata ei.

„În urma cu doi ani si ceva, am ajuns la o greutate relativ mare pentru corpul meu, adică la vreo 80 si ceva de kg. Nu stiu exact cum am ajuns acolo, pentru ca niciodata nu mi-am asumat greutatea, doar ca vedeam pur si simplu ca nu imi gasesc tinute atunci când voiam. Mi-am dorit enorm de mult sa am o carieră muzicală de succes si am muncit încet pentru asta, dar parca nu era de ajuns niciodată.

Probabil dorința aceasta m-a ambiționat foarte tare. Am luat hotărârea într-o zi, zi din care am si inceput fara sa mai aman nimic. Schimbarea a inceput odată cu mine si exact asa a fost. Imi doream asta extrem de mult, dar nu am facut ceva special in privinta asta, până în acea zi”, a declarat Alexandra Buburuzan, scrie ciao.ro.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close