Ingrediente pentru 9 portii:
4 oua
240g crema de ciocolata tartinabila
Incinge cuptorul la 180C. Pregateste o tava de copt (20x20cm), unge-o si tapeteaza-o cu hartie de copt.
Bate ouale spuma, timp de 8-10 minute, pana cand isi tripleaza volumul. Cu cat au mai mult volum cu atat prajitura va avea o textura mai frumoasa.
Incalzeste putin ciocolata tartinabila in cuptorul cu microunde, timp de 1 minut, amestecand la fiecare 15 secunde. Incorporeaza ouale batute in ciocolata tartinabila, folosind mixerul la viteza mica. Amesteca de cateva ori in aluatul format cu o spatula de silicon.
Toarna in tava pregatita si coace timp de 25-30 minute. Brownie este gata cand incepe sa se desprinda usor de peretii tavii, iar o scobitoare infipta in mijlocul tavii va iesi curata.
Lasa brownie sa se raceasca de tot inainte sa o scoti din tava. Daca este inca fierbinte, se va rupe in bucati atunci cand incerci sa o tai.
Prajitura perfect racita se poate pastra intr-un recipient inchis etans pana la o saptamana.
Ştiri video recomandate