Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Dieta Adelei Popescu. Scapă de 10 kilograme într-o singură lună

Dieta Adelei Popescu. Scapă de 10 kilograme într-o singură lună

Dieta Adelei Popescu. Scapă de 10 kilograme într-o singură lună
18 Ian 2019   •   11:28

Dieta Adelei Popescu. Adela Popescu a reușit să slăbească 10 kilograme în numai o lună după ce a născut. Altfel spus, Adela Popescu a reușit să scape de o bună parte din kilogramele acumulate în sarcină într-un timp mult mai scurt decât după prima naștere, iar dieta pare să fie fost aceeași.

Dieta Adelei Popescu. „Toţi oamenii m-au sfătuit să nu fac efort prea mare atâta timp cât alăptez, pentru că există riscul să pierd lactaţia, ceea ce nu îmi doresc. Am dat jos, totuşi, câteva kilograme, pe bază de oboseală. În două luni şi jumate am slăbit 11 kilograme fără să fac nimic special, nu am ţinut nici dieta şi nu am făcut nici sport”, a dezvăluit Adela Popescu în 2016.

Dieta Adelei Popescu. Acum, la numai o lună după ce l-a adus pe lume pe Andrei, cel de-al doilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan, Adela a reușit să dea jos deja 10 kilograme. Semn că, într-adevăr, la al doilea copil totul e mai ușor.

Dieta Adelei Popescu. Nici de data aceasta Adela nu pare să-și fi modificat dieta cu intenția de a slăbi, dacă e să ne luăm după ”jurnalul” ei gastronomic de pe Instagram. De la începutul anului, Adela s-a lăudat că a mâncat numai preparate bogate în calorii, pe care orice femeie dornică să slăbească le-ar fi evitat: fasole cu murături și fondue (un amestec de brânzeturi grase topite, cu pâine prăjită). Unde mai pui că vedeta și-a însoțit mesele și cu un pahar de vin alb, lucru categoric interzis în curele de slăbire.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close