Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETA. Ponturi pentru a slăbi vara fără a te înfometa

DIETA. Ponturi pentru a slăbi vara fără a te înfometa

DIETA. Ponturi pentru a slăbi vara fără a te înfometa
Sursa foto: Sursă; Pixabay
05 Iul 2019   •   11:39

DIETA. Pentru a da jos kilogramele în plus nu trebuie neapărat să ținem o dietă strictă sau să eliminăm alimentele preferate, ci este de ajuns să urmăm câteva sfaturi date de experți care ne vor ajuta să mâncăm mai puțin fără a ne înfometa:

1. Nu mânca în fața calculatorului sau a televizorului: studiile au demonstrat că nu ești la fel de atent la ce mănânci atunci când stai în fața ecranului, și tinzi să consumi mai multe calorii. 

2. Ai grijă la băuturile alcoolice: vara suntem tentați să bem bere, coktailuri și sangria la fiecare ieșire, iar aceste băuturi pot aduna cu ușurință sute de calorii. Dacă dorești o băutură alcoolică alege o vodka cu apă minerală și lime sau un whiskey simplu. 

3. Nu sări peste orele de somn: studiile au demonstrat că lipsa somnului ne îndeamnă să mâncăm mai mult, pentru că organismul caută surse alternative de enrgie. Asigură-te că dormi minim 7 ore pe noapte. 

4. Mănâncă picant: în general, persoane care mănâncă mai picant ard cu 100-200 calorii mai mult pe zi decât cele care mănâncă necondimentat. 

5.  Planifică-ți mesele: este mult mai probabil să te ții de o dietă sănătoasă dacă scrii tot ce urmează să mănânci și la ce ore. Astfel vei fi mai puțin tentat să mănânci între mese sau să faci alegeri nesănătoase.  

6. Poartă haine mulate: oamenii care poartă haine largi mănâncă mai mult. Ținând cont că este și vară, este momentul perfect pentru renunța la hainele largi și a alege ținutele mulate.

7. Bea cafea: cafeaua accelerează metabolismul, deci vei arde calorii mult mai repede. 

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close