Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea

Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea

Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    30 Mai 2016   •   18:32

Glutamatul de sodium E621 este aditivul adăugat în toate alimentele şi în toate preparatele din restaurante, scrie healthylifetricks.com.

Glutamatul de sodiu creşte pofta de mâncare, determinându-i pe oameni să mănânce exagerat de mult.

Substanţa se găseşte în cârnaţi, salam, chipsuri, mixurile pentru supă, alimente conservate şi bere, iar companiile din industrie o utilizează pentru a oferi savoare alimentelor de proastă calitate şi pentru a reduce costurile de producţie.

×
Subiecte în articol: zahar restaurante alimente
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close