Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Si-a pus foi de varza pe piept inainte de a merge la culcare! Ce i s-a intamplat imediat

Si-a pus foi de varza pe piept inainte de a merge la culcare! Ce i s-a intamplat imediat

Si-a pus foi de varza pe piept inainte de a merge la culcare! Ce i s-a intamplat imediat
20 Mar 2018   •   14:02

Folosite pentru uz extern, frunzele de varza actioneaza precum un magnet: iti iau durerea cu mana! Varza este un aliment deosebit, dar are si numeroase aplicatii terapeutice:

Durerile de cap

Daca suferi de dureri de cap insuportabile, nu este exclus ca ele sa se datoreze unor afectiuni oculare. Totusi, de cele mai multe ori durerile de cap sunt o consecinta a stresului si a oboselii, caz in care aplicarea de foi de varza pe tample si pe crestetul capului poate face adevarate minuni. Pune pe cap o sapca sau o caciula pentru a fixa frunzele pe pozitie.

Durerile de la alaptare

Pentru femeile care alapteaza, aplicarea de foi de varza pe sanii durerosi poate calma rapid problemele. Aplicatiile se recomanda atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Umflaturile si edemele datorate traumelor

Daca te lovesti la mana sau la picior si locul lezat incepe sa se umfle, infasoara zona cu foi de varza proaspete si infasoara-te strans cu un bandaj. Acelasi procedeu se recomanda pentru loviturile la glezna sau pentru calmarea umflaturilor picioarelor. Pentru rezultate optime, mentine impachetarile peste noapte. Continuarea aici.
 

×
Subiecte în articol: dureri somn culcare piept varza
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close