Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Slabește patru kilograme pe săptămână, folosind acest aliment banal din frigider

Slabește patru kilograme pe săptămână, folosind acest aliment banal din frigider

Slabește patru kilograme pe săptămână, folosind acest aliment banal din frigider
30 Mai 2018   •   22:08

Atunci când vine vorba de kilogramele în plus, multe femei nu știu la ce metodă să mai apeleze, pentru a slăbi. Și, cum internetul abundă în diete-fantome, sunt tot mai multe doamne și domnișoare care nu mai știu ce să creadă și pe cine, pentru a obține o siluetă de vis. 

Dacă te-ai săturat de dietele de pe internet și vrei săf aci ceva în privința kilogramelor în plus, este timpul să știi că un simplu aliment din frigider te poate ajuta să obții corpul la care ai visat întotdeauna.

Este vorba despre banala lămâie! Da, nu este o glumă. Iată ce trebuie să faci și cum să o consumi, pentru a slăbi opt kilograme în doar două săptămâni, scrie spynews.ro.

-  Bea suc de lămâie cu apă caldă dimineața, pe stomacul gol. Este suficient sucul obținut de la o singură lămâie.

- Folosește sucul de lămâie în orice fel de mâncare ce permite acest lucru. De exemplu, poți folosi sucul de lămâie în salate, pentru a da un gust mai bun ciorbiței și chiar pe pește și piept de pui. Cu puțin piper, va fi mai mult decât perfect.

- În loc de suc, poți bea limonadă făcută din lămâi proaspete, la care poți adăuga puțină miere și mentă.

Cu toate acestea, este necesar să ai un stil de viață sănătos și să faci mult sport, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. 

×
Subiecte în articol: dieta slabit
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close