Antena 3 CNN Life Ziua Femeii 2017. Ce semnificație au culorile florilor pe care le-ai primit azi

Ziua Femeii 2017. Ce semnificație au culorile florilor pe care le-ai primit azi

Ziua Femeii 2017. Ce semnificație au culorile florilor pe care le-ai primit azi
08 Mar 2017   •   16:57

Fiecare floare și fiecare buchet este delicat și frumos, mai ales într-o zi specială ca 8 Martie. Dar e bine să cunoști și mesajul pe care îl transmit culorile florilor și să te bucuri de semnificația lor, scrie libertateapentrufemei.ro.

Florile albastre alungă oboseala

Hortensia, irișii, clopoțeii sau zambilele albastre au darul să calmeze ochii obosiți și să aducă armonia în jurul tău. Ele vorbesc despre cerul senin, despre energia calmă a apei și despre liniștea sufletului. Florile albastre sunt un bun remediu pentru zilele obositoare.

Florile roz aduc un zâmbet tineresc

Când admiri o floare de un roz delicat te gândești la grație, feminitate și fericire. Indiferent de forma lor, florile roz inspiră tinerețe, inocență și bucurie. Lalelele roz reprezintă feminitatea, iar freziile roz sunt asociate cu delicatețea.

Ce semnificație au culorile florilor

Florile mov, atracție pură

Sunt multe flori de primăvară mov, de la parfumatele zambile, la primule, brândușe, iriși, panseluțe sau liliac. Se numără printre cele mai atrăgătoare flori, iar nuanțele lor de mov – purpuriu vorbesc despre mândrie, succes și dorința de a cuceri. Dacă le primești de la un bărbat ele semnifică admirație și atracție profundă.

Florile roșii emană energie

Frumusețe, curaj și pasiune este mesajul complex pe care îl transmit florile roșii. În aceste zile, lalelele roșii au mare căutare, precum și trandafirii catifelați. Ele exprimă cel mai bine dragostea, dorința și puterea. Se potrivesc unei femei care știe să întrețină pasiunea!

Florile albe, un lux accesibil

Dintre toate culorile florilor, albul este cel mai elegant și cel mai grăitor. Poți oferi flori albe în orice moment, cu orice ocazie și nu vei da greș. Ele exprimă admirație, respect, iubire, tandrețe, puritate și frumusețe. Un aranjament din flori albe are întotdeauna avantajul luxului.

Ce semnificație au culorile florilor

Florile galbene, pentru un nou început

Un buchet de narcise galbene prinde în petalele lui toată bucuria primăverii, toată lumina soarelui și fericirea unui suflet care te dorește. El transmite un mesaj clar că este nevoie de un nou început și poate fi oferit drept împăcare după un moment tensionat în cuplu.

Florile portocalii, florile optimismului

Nuanțele portocalii emană căldură, afecțiune și tandrețe. Ele vorbesc despre un suflet răbdător, care te apreciază așa cum ești și care vrea să te cunoască mai bine. Este o culoare optimistă, care alungă grijile și te face să vezi lumea din jur în nuanțe deschise.

×
Subiecte în articol: Ziua Femeii flori semnificatie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close