Antena 3 CNN Actualitate Locale ALERTĂ METEO! Ce se întâmplă cu vremea zilele următoare

ALERTĂ METEO! Ce se întâmplă cu vremea zilele următoare

Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât normele climatologice ale perioadei.

ALERTĂ METEO! Ce se întâmplă cu vremea zilele următoare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Dec 2019   •   16:52

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 19 decembrie 2019. Valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât mediile multianuale, cu precãdere la deal şi la munte. În zonele joase de relief din sudul, estul şi centrul ţãrii, cu precãdere dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţã sau nebulozitate joasã, iar izolat şi trecãtor burniţã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare spre sfârşitul intervalului în regiunile sud-vestice, dar probabilitatea de ploaie va fi destul de redusã, iar la începutul şi sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi în jur de 9 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 20 decembrie 2019. Local în sudul, estul şi pe arii restrânse în centrul ţãrii temperatura aerului va marca o scãdere faţã de ziua precedentã, în condiţii de nebulozitate joasã şi ceaţã izolat persistente, iar pe suprafeţe mici îndeosebi în regiunile extracarpatice se vor semnala ploi slabe sau burniţã. În restul teritoriului valorile termice se vor menţine mai ridicate faţã de normele climatologice ale perioadei, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi izolat vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi izolat în Banat şi Crişana. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 15 grade, mai coborâte în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 şi 10 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 21 decembrie 2019. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât normele climatologice ale perioadei. În jumãtatea de vest a ţãrii cerul va avea înnorãri, iar cu precãdere din a doua parte a zilei aria ploilor se va extinde treptat. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea, când pe spaţii mici va ploua slab. În zona montanã înaltã precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte, mai ales pe creste, dar pe arii restrânse şi la cote mai reduse şi în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 17 grade, iar cele minime între -1 şi 10 grade. La începutul intervalului pe suprafeţe restrânse în regiunile extracarpatice se va semnala ceaţã sau nebulozitate joasã.
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close