Antena 3 CNN Meteo Meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza meteo | Când vine iarna în România

Meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza meteo | Când vine iarna în România

Meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza meteo pentru următoarele luni, în România. Noua prognoză arată valoarea temperaturilor până în luna decembrie.

Meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza meteo | Când vine iarna în România
Sursa foto: JillWellington Pixabay
de Laura Dinu    |    20 Sep 2023   •   18:00

Deși suntem în mijlocul toamnei, vremea de afară ne duce cu gândul la o zi de vară, cu temperaturi chiar apropiate de pragul caniculei. Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți că, la un moment dat, frigul va pune stăpânire peste țara noastră.

Deja în mai multe zone ale Europei, în ultimele ore, a nins ca în povești, iar stratul de zăpadă este unul consistent. Vorbim aici de Kiruna, cel mai nordic oraș din Suedia, situat în provincia Lappland, și de localitatea Saariselkä, din Finlanda.

Iar meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza meteo pentru lunile următoare. Potrivit acestora, bucureștenii vor resimți temperaturi mai scăzute abia la începutul lunii decembrie. Până atunci, valorile termice se vor situa între 9 și 30 de grade.

Important de subliniat că, în tot acest interval, zilele în care temperaturile vor scădea la 9 grade sunt puține, în rest, acestea situându-se, în medie, la 18...20 de grade.

Potrivit AccuWather, abia pe data de 1 decembrie, temperaturile vor scădea la 6 grade, aceasta fiind, totodată, prima zi cu lapoviță și ninsoare.

Ulterior, temperaturile vor fi într-o continuă scădere, ajungând până la 2 grade în data de 13 decembrie. 

Meteorologii AccuWeather au actualizat prognoza meteo | Când vine iarna în România

×
Subiecte în articol: Accuweather prognoza meteo
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close