Antena 3 CNN Meteo Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo pentru ianuarie. Când va ninge în România

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo pentru ianuarie. Când va ninge în România

Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza meteo pentru luna ianuarie 2023 în România, după un început de iarnă cu temperaturi aproape de primăvară.

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo pentru ianuarie. Când va ninge în România
Sursa foto: accuweather.com/Getty images
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2023   •   10:15

După ce Crăciunul şi Anul nou au adus o vreme de toamnă şi chiar mai caldă în Bucureşti, totuşi iarna va veni, iar în unele locuri, inclusiv în Capitală, vor fi condiții pentru ninsori.

Potrivit specialiştilor de la Accuweather, temperaturile vor scădea sub pragul înghețului, în special noaptea, iar spre finalul lunii ianuarie, chiar și ziua. 

Meteo ianuarie 2023 în Bucureşti

Citeşte şi: Meteorologii au făcut prognoza meteo. Vreme atipică, în ianuarie 2023

De asemenea, în Bucureşti sunt preconizate ninsori pe 11 ianuarie. Totuşi, vom avea şi zile calde, cu soare, dat mercurul din termometre nu va sări de 10 grade Celsius.

Meteorologii anunţă o lună ianuarie 2023 cu temperaturi ciudate atât în București, cât și în celelalte orașe mari din țară. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Meteo ianuarie 2023 în Constanţa

Pe litoral, primii fulgi de nea ar putea apărea spre finalul lunii, pe 25 ianuarie. Noaptea vor fi temperaturi negative, însă luna va fi una relativ caldă.

Meteo ianuarie 2023 în Timişoara

În această lună, meteorologii Accuweather nu au prognozat zăpadă în Timişoara. Vor mai fi precipitaţii, zile cu nori, dar şi soare, iar ziua numai temperaturi pozitive.

Meteo ianuarie 2023 în Craiova

La Craiova, la fel ca şi în Bucureşti, primii fulgi de zăpadă ar putea cădea pe 11 ianuarie. Soarele nu va lipsi nici la Craiova, iar mai rece va fi doar noaptea, începând de la jumătatea lunii.
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close