Antena 3 CNN Meteo Prognoza Accuweather actualizată | Data la care va cădea prima ninsoare

Prognoza Accuweather actualizată | Data la care va cădea prima ninsoare

Vremea este frumoasă în toată ţară, de săptămâna viitoare se anunţă maxime de până la 28 de grade Celsius, dar mulţi se întreabă când va cădea prima ninsoare.

Prognoza Accuweather actualizată | Data la care va cădea prima ninsoare
Sursa foto: freeimages.com/superdecor
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2022   •   11:09

Vremea se schimbă, va fi caldă şi astăzi, cu temperaturi de până la 24 de grade Celsius, iar de săptămâna viitoare, chiar mai caldă de atât. Putem vorbi de temperaturi de vară în pragul iernii.

Duminică, prin nord și centru apar ploile. Deja sunt semnalate în zona Moldovei şi se vor extinde pe parcursul zilei și în Maramureș, în Transilvania. Pe spații mai restrânse, se pare că va ploua și prin sudul țării, dar spre seară.

Luni la amiază vor fi 27 de grade, iar marți termometrele vor înregistra maxime între 16 și 28 de grade, așadar și săptămâna viitoare vremea rămâne destul de caldă în zona țării noastre.

Marți, meteorologii anunță o temperatură de vară în Capitală, 26 de grade. La munte, vremea s-a mai răcorit, comparativ cu ziua precedentă, sunt temperaturi de 12-13 grade pe Valea Prahovei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prognoza Accuweather. Când vine prima ninsoare

Accuweather a actualizat prognoza meteo, iar datele arată că primii fulgi de zăpadă ar putea veni în Bucureşti chiar la început de decembrie.

Mai exact, pe 3 decembrie, din cauza unei răciri accentuate a vremii, este prognozată prima ninsoare. 

Astfel, de la temperaturi de 8-9 grade pe final de noiembrie, începutul lui decembrie aduce o scădere a temperaturilor, iar din data de 3, pe acest fond accentuat de răcire, ploile așteptate se pot transforma în ninsori.

Vor fi 3 grade în 4 decembrie, un grad mai mult pe 5, iar intervalul menționat, din 3 până pe 6 decembrie, de Moș Nicolae, putem să ne așteptăm la primii fulgi de zăpadă peste Capitală.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close