Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, apel pentru "solidarizare cu oamenii din Parcul Izvor, nu cu liderii de partid"

Alina Gorghiu, apel pentru "solidarizare cu oamenii din Parcul Izvor, nu cu liderii de partid"

Alina Gorghiu, apel pentru "solidarizare cu oamenii din Parcul Izvor, nu cu liderii de partid"
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Sep 2015   •   11:07

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu le-a cerut parlamentarilor, în plen, înaintea votului pe moţiunea de cenzură, să se solidarizeze cu oamenii din Parcul Izvor, nu cu liderii de partid.

"Vă invit astăzi, şi demersul meu e cât se poate de serios, să vă solidarizaţi, nu cu şefii de partid, solidarizaţi-vă cu cei din Parcul Izvor, cu românii, şi daţi un singur mesaj: Victor Ponta, lasă-ne! Pleacă!", a spus Alina Gorghiu.

"Pentru mine şi pentru colegii mei din PNL, Victor Ponta este nevinovat până când justiţia va hotărî într-un fel sau altul. Noi, politicienii, nu avem voie să judecăm şi să condamnăm. Însă, pe biroul meu, de ieri, se află demisia lui Dan Motreanu. Vedeţi undeva, pe biroul cuiva, demisia lui Victor Ponta?", a întrebat Alina Gorghiu.

Şedinţa Parlamentului în care urmează să se dezbată moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a început, marţi, în prezenţa a 309 parlamentari. Şedinţa este condusă de preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu şi Valeriu Zgonea.


×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close