Antena 3 CNN Politică Atac politic în stil mafiot, la Timișoara | Maşina unui lider PNL, vandalizată: "Asta a fost livrat de către marii oameni politici"

Atac politic în stil mafiot, la Timișoara | Maşina unui lider PNL, vandalizată: "Asta a fost livrat de către marii oameni politici"

Atac politic în stil mafiot, la Timișoara. Maşina viceprimarului, Cosmin Tabără, președinte PNL Timsioara a fost vandalizată.

de Mia Lungu    |    25 Ian 2023   •   11:50

"Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timișoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în orașul nostru.", a scris Cosmin Tabără, pe pagina sa de Facebook.

"Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației.

Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist "programat" să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute "prostituate", jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine.

Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă.", a mai scris viceprimarul Timișoarei.

Citește și: Lider interlop, condamnat pentru că a plănuit asasinarea unui jurnalist din Timișoara

"Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.

Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universități cu recunoaștere internațională, de medici de renume, de oameni de artă și de cultură recunoscuți în afara granițelor tari, de o clasă de mijloc echilibrată, de școli care an de an șlefuiesc tinere talente.

Da, trecem prin momente penibile uneori, dar vine vremea când toate acestea vor trece și ne vom reașeza pe un făgaș normal. Până atunci, voi aștepta răspunsul poliției la plângerea mea, puțin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-și facă treaba, cu încrederea în munca lor.

Până atunci, voi duce mașina la service și voi continua să fiu același om care va ierta prostia din jurul său.", a precizat liberalul.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close