Antena 3 CNN Politică Bănicioiu: USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu. PDL a greşit nepermis

Bănicioiu: USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu. PDL a greşit nepermis

Bănicioiu: USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu. PDL a greşit nepermis
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2013   •   14:37
Vicepreşedintele PSD Nicolae Bănicioiu menţionează, într-un comunicat de presă, că trebuie găsită în cel mai scurt timp o soluţie prin care să se înlăture pericolul câinilor maidanezi de pe străzi, precizând că "USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu" în această problemă.
"Tragedia care a avut loc în Bucureşti ne face să înţelegem că o soluţie trebuie găsită în cel mai scurt timp. USL şi PSD trebuie să dea dovadă de solidaritate cu Sorin Oprescu, pentru a putea rezolva problema câinilor comunitari. Cel mai important obiectiv al tuturor factorilor de decizie, indiferent de culoarea politică, trebuie să fie acela de a garanta siguranţa cetăţenilor. Pasarea responsabilităţii nu mai poate continua, iar cei de la PDL trebuie să înţeleagă acest lucru, deoarece dau dovadă de cinism în faţa unei tragedii", susţine Bănicioiu, potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă de PSD, citat de Mediafax.
Vicepreşedintele PSD opinează că "de-a lungul timpului, democrat-liberalii, prin primarii lor Traian Băsescu sau Adriean Videanu, au greşit nepermis în gestionarea problemei câinilor comunitari".
"Avem şansa să reparăm această situaţie acum, motiv pentru care trebuie să fim alături de Sorin Oprescu. Conducerea Parlamentului României a anunţat deja că va aborda o soluţie în priviţa câinilor comunitari în procedura de urgenţă. Cu toţii putem să arătăm că ne pasă implicându-ne în găsirea unei soluţii", mai spune Bănicioiu, conform sursei citate.
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close